lisamarie

Kategori: Tips

Tips - UGGs

Uggs - blog

Uggs är någonting som står långt uppe på årets önskelista för mig. Har haft en par själv för nått år sedan, men de gick sönder och sedan dess har jag inte haft pengarna till att köpa nya. Så det får bli en önskning iår. Det finns ju hur många fina som helst från UGG australien, men mina favoriter är dess ovanför, silvriga paljett uggs. Åh, gud så fina. Jag är helt förälskad i dessa. Tänk att få liva upp sin tråkiga outift med ett par glittriga uggs eller att få stå ut i mängden på marken. 

Room//weheartit

Lejon/tiger

Detta kan låta sjukt, men något som gör mig glad eller gör så jag får en kick är lejon/tiger. Har hjärtat många bilder på min weheartit och min fd bakgrundsbild bestod utav ett lejon. Det är något som ger mig den glada känslan eller kicken i bilden, vet inte riktigt vad, men något är det. Jag skulle pissa på mig om jag såg ett lejon men ja, det skulle varit jävligt nice att få se en ändå. Men att klappa ett lejon är ju dröm.

Tänk så fluffiga och fina dom ser ut, men sen bara poff så är dom livsfarliga. Det är rätt coolt på ett sätt tycker jag. Jag började älska dessa underbaringar för ungefär ett halv år tillbaka och alltså jag är ingen galen människan som har rummet fullt med affischer på lejon. Utan bara som bakgrundsbild och massvis med bilder i min bildrulle. Kram,

Tips!

Min favorit svenska serie har äntligen kommit tillbaka. Tycker alla ska gå in och kolla in första avsnittet! Kram.

Fina ni.

 Dagens tips, ha en bra vän. 

Dream.

By DeniceThis tab is fab ♡

Wanties

IOS 7

Som de flesta av er vet så kom IOS 7 igår, jag tvekade ett långt tag innan jag tog modet att ladda hem uppdateringen. Först tyckte jag den såg barnslig ut och tyckte inte alls om den, men det är väl insidan som räknas då alla som jag typ känner verkligen älskar den. De säger att det är den bästa uppdateringen som finns. Så senare idag får ni veta om jag håller med mina vänner eller inte. Kram.

Tips.

En blogg jag har gått och förälskat mig i är denna tjejs blogg. Super fina bilder, inte allt för mycket text, vilket passar bloggen sjukt bra. Har en känsla att denna tjej kommer gå långt inom modellandet. Visste dock inte om jag fick låna en bild av henne, så det fick bli en weheartit bild. 

Nelly.com

Tycker alla kan ta och kolla in nelly.com's topp rea. Toppar från endast 49kr. KAP, säger jag.

                                                    Alla dessa toppar är från nelly's rea. ↓