lisamarie

Kategori: Tips

Min andra blogg

Titta gärna in på min andra blogg, www.llphotographs.blogg.se där jag  faktiskt BARA lägger ut bilder på olika motorsport event. 

Alexie Divello feat. Daniela - Children Of The Sun

MYIDOL

Hittade "MyIdol" appen idag, då man gör sin egen avatar från ett eget foto och sedan väljer man själv vad den ska göra. Riktigt tråkigt egentligen, men extremt roligt då man inte har något att göra. Ett stort minus är dock att allt är på kinesiska, så man fattar ingenting av vad som kommer upp, men de roliga kommer ju senare. 

 

YOUNGER

hårfärg - vitt/grått

Någonting som fallit mig stort i smak är vitt/grått hår med en hint av blått eller lila och en aning utväxt. Jag tycker det är så extremt snyggt och hade mitt hår klarat av det och jag hade haft mod till det hade jag definitivt gjort det för det är så ashfsfh snyggt!!  Älskar bilden till vänster, lite lila men ändå grått/vitt med en snygg utväxt, hur snyggt?! Men tycker ni som har modet och ett starkt hår ska verkligen göra det, för det är så grymt jäkla snyggt!

//SÄLJES

Någon som är extra sugen på ett par blå/silvriga glitter uggs? Säljer mina då jag endast använt de 2-3 gånger. Säljes för 1400kr eller bud från 1200kr. 

tre favoriter från Beyoncé

alexander wang x h&m

Älskar alexander wangs kollektion för h&m, speciellt dessa plagg. Materiell kärlek.

 

Halloween sminkning

Say you love me - Jessie Ware

Svarta små väskor

Small bags, for summer - black edition

 

Har länge suktat efter en svart liten väska, men har inte hittat en någonstans. Så om det är någon som har något tips så skriv gärna! 

 

fyra student/examens klänningar

Top 4

 

Zara larsson - Carry you home

Min ombre

Tänkte bara lägga ut denna bild, så resultatet är mer synligt, dock är mitt hår mycket ljusare i verkliga livet, men detta är på ett ungefär. Men tycker ni som tvekar ifall ni ska färga håret, gör ombre, sjukt snyggt om det görs på ett bra sätt och det är bara bäst. Älskar det!

Shoes

Faktiskt så har jag aldrig tyckt om skor, sådär jätte mycket. Utan jag har som bara taigt på mig mina converse eller så mina svarta skor. Det har som aldrig funnits nå mer än så. Men för någon månad sedan blev jag döförälskad i skor. Det finns så många i alla olika former och material. Jag tycker det är så snyggt att ha en såndär riktigt snygg outift och sen döda synen med världs snygga skor. Tyvärr har jag inte pengarna för att köpa dom skorna. Men snart är ju tomten här. Så ska önska mig ett par Johnny bulls och ett par silver glittriga UGGs. Gissar vem som kommer gå som en kung då, om jag får dessa. Även några andra skor jag älskar är dessa. 

Shoes