lisamarie

Kategori: Tillskott

Senaste inköpet

Beställde från asos för någon vecka sen och fick paketet i måndags. Beställde ett par kostymbyxor, som tyvärr var en storlek för små och en Nike bag som föll mig bra i smak. Ska beställa nya byxor då jag tyckte de var extremt fina.

Godmorgon! Blir alldeles strax upphämtad av pappa för att spendera lite tid på jobbet innan vi far vidare till stugan. Hörs!

Tisdag morgon

Godmorgon! Sitter för tillfället och äter frukost och ska alldeles strax klä på mig för att besöka grannstaden tillsammans med syster och Max.

Torsdag

Igår spenderade jag dagen på skolan och resten av kvällen med Tova i stallet. Provade även rida vilket gick förvånansvärt bra, har inte glömt allt för mycket när det kommer till ridningen. Vilket var kul!
Idag började jag dagen med att vakna en halvtimme tidigare för att försöka inte komma sent. På vägen till skolan inser jag att vi i klassen har sovmorgon idag till kvart i nio. Så det var bara vända och umgås med Max och Sara en stund.

dagens tillskott


199kr gina tricot.
Igår hängde jag med Emma på stan, sedan med tog jag en fyra timmars lång fika med Agnes och somnade sedan ihopkurad på soffan hos Sara. Vaknade kring sju imorse då busfröet max kände för att hoppa på mig, så klev upp och gav Sara en liten sovmorgon, för det bjöd hon på mini lyxfrukost bestående av amerikanska plättar, smoothie och mackor med tillbehör. Riktigt värt att låta hon sova nån/några timmar extra. Blev upphämtad av mamma kring tre för att köpa denna ovanstånde skjorta/blus efter det for vi hem och jag gjorde ingenting, som jag fortsatte med hela kvällen. Ska kolla lite sociala medier nu sen sova, godnatt.

Resultatet!

Resultatet på min ombre. Så sjukt nöjd och det var helt klart värt pengarna! Till bild två kan jag tillägga att min hår inte är flottigt, utan det är ljuset!

Tillskott

Dessa beställde jag hem för någon vecka sedan, så de är nu påväg till mig. In love.

Upp