lisamarie

Ledig


Och så var det onsdag, och ännu ett nationellt prov är bortgjort. Spendera ungefär två timmar på skolan innan jag begav mig till sjukhuset och senare hemåt. Åt middag alldeles nyss och resten av kvällen ser ganska lugn ut, ska se greys med mamma, sedan duscha och försöka lägga mig tidigt. Trots att jag är ledig imorgon, ska jag ändå försöka somna tidigt för att sova ikapp lite. Ska dock på ett möte med övrigt folk i elevkårne kring elva och sedan träffa Sandra inne i staden. 

23/4

Fredag och helg om endast  fyrtio minuter, jag är nöjd. Efter skolan ska jag iväg på after work med mamma och sedan spendera  resten av kvällen hos Emma. Så få se vad vi hittar på, för spenderar även natten och mest troligtvis morgondagen där också. 

MYIDOL

Hittade "MyIdol" appen idag, då man gör sin egen avatar från ett eget foto och sedan väljer man själv vad den ska göra. Riktigt tråkigt egentligen, men extremt roligt då man inte har något att göra. Ett stort minus är dock att allt är på kinesiska, så man fattar ingenting av vad som kommer upp, men de roliga kommer ju senare. 

 

SENASTE GENOM MIN MOBIL

YOUNGER

Torsdag

Hallo, sitter för tillfället och ser ex on the beach och väntar på att engelskan ska börja, som börjar på tre minuter. Går skola till fyra idag, sedan får vi se vad jag hittar på, kanske följer med några tjejer i klassen och kör just dance. hadeee!

Måndag

Hejsan, blogg är egentligen inget för mig, men det är kul i perioder, som ni kanske ser. Bloggar var tredje vecka, så inte så intressant blogg alls. Men ser att några stannar kvar trots mina pauser. Nu ska jag försöka skriva klart mitt svenska NP tal som ska framföras på onsdag, kramis. 

.

Sorry för absolut ingen uppdatering. Har verkligen inte orkat att lägga energi på bloggen. Men ska FÖRSÖKA förbättra mig. Kanske dyker upp någon gång under lovet eller efter lovet. 

sjuk

En liten tbt.

Magsjukan tog mig.. Så jag har varit ledig från praktiken igår och även idag, men ska återgå till praktiken imorgonbitti då det gått 48h sedan sist. Har i princip inte gjort någonting speciellt under dessa två dagar, utan har mest legat framför tvn tillsammans med mamma och försökt äta och dricka nånting. Hade tänkt kolla några twd avsnitt nu när jag äntligen får ta datorn i från mamma. 

Sjutton den sjuttonde

Idag är det 17 mars, vilket innebär att det är min födelsedag!!!! Helt sjukt att om bara ett år är jag 18, vuxen, myndig och allt vad 18 innebär. Idag har jag gått skola, inte firat mig pga att mamma legat med magsjuka och jag är mest troligt påväg och få det. Men glad är jag ändå då jag fått otroligt många grattis hälsningar. Nu ska jag försöka sova bort allt mitt illamående så jag kan praktisera imorgonbitti.

Torsdag

Kanske inte har berättat att jag påbörjade min praktik igår på indiska. Ska praktisera där tre dagar i tre veckor. Idag var andra dagen, men pga att jag ska på begravning imorgon var jag tvungen å sluta tidigare för att hinna med bussen till pappa. Nu sitter jag på bussen och framför mig väntas två timmars bussresa.

Senaste inköpet

Beställde från asos för någon vecka sen och fick paketet i måndags. Beställde ett par kostymbyxor, som tyvärr var en storlek för små och en Nike bag som föll mig bra i smak. Ska beställa nya byxor då jag tyckte de var extremt fina.

//helgen


Godmorgon! Blir alldeles strax upphämtad av pappa för att spendera lite tid på jobbet innan vi far vidare till stugan. Hörs!

Fyra senaste

dagoberts // ostkväll med Sandra och Moa // just nu, film med Emma // leoslekland