lisamarie

Tisdag morgon

Godmorgon! Sitter för tillfället och äter frukost och ska alldeles strax klä på mig för att besöka grannstaden tillsammans med syster och Max.

söndag

Söndagmorgon, ingen ångest och jag ska äta upp mammas godis framför en film.
Helgen har bestått utav festligheter och bra människor, även lets dance och en hel del godis. 

fredag och lov!

Fredag och lov! Så oerhört skönt att bara få glömma allt skolarbete för ett tag och bara ta det lugnt.  Idag har jag endast tre lektioner, vilket är ett bra slut på skolveckan. 

Torsdag

 

Goddag, torsdag idag och jag går till fyra. Efter jag slutat kommer mamma  och plockar upp mig för att spendera kvällen hos min syster med barn. Ska alldeles strax gå på lunch så vi  hörs. 

Tisdagkväll

Skolan idag gick under en timmes gång, sedan for jag tillsammans med systrarna plus barn till nimbys för lek och bus. Kom hem efter två och intog då soffläge framtill middag. Håller just nu på och se trolljägarna och ska efter de ta en tidig kväll.

/Måndag

Så var det måndag igen och jag har haft en toppen helg i Skellefteå på Biskopens Buckla. Trevliga människor och bara förluster för mitt lag, men glad var vi ändå. Idag var det som vanligt skola, hade dock bara en fyrtio minuters lektion, så slutade där bakom tio.  For sedan hem och la jag mig i soffläge framför twd resten av dagen. Ska strax borsta tänderna och sen plugga lite inför min redovisning imorgon. 

torsdag

Under de två senaste dagarna har jag inte känt mig helt hundra, så igår valde jag att ta med matten hem för plugga där istället för på skolan. Idag  valde jag faktiskt att gå till skolan fast jag inte kände mig helt bra, dock gick jag hem kring tolv och är nu hemma och ska se twd. 

vårens ja

 

 
 
 

alla hjärtans dag

Gårdagens kväll spenderade jag med en bra bunt tjejer, vi lagade middag tillsammans, lekte lekar och hade de allmänt roligt.  Sedan vidare för mer festligheter, en väldigt bra kväll helt enkelt. 

glad alla hjärtans dag

Började  alla ♥s dag redan igår med "fithy shades of grey"  med några tjejer på bio. Filmen var väldigt bra, sällskapet gjorde den bara ännu bättre. Idag startade jag och mamma dagen på bästa sätt, nämligen med 'valentine' frukost. Äggröra, bacon, bananplättar, mackor, smoothie och annat gott tillbehör

//fina farmor♥

♥ Idag efter skolan fick jag veta en väldigt dålig nyhet, nämligen att min farmor somnat in idag. Känns oerhört tugnt då jag alltid stått henne nära. Så kvällen har bestått utav tårar men även leenden, för allt jag och farmor gjort tillsammans. Kommer sakna hennes glädje så otroligt mycket men på ett sätt känns det bra att hon slapp lida innan hon somnade in. Vi får se hur det blir med bloggningen framöver ett tag. 

Tisdags mässa

Startade denna dag med två föreläsningar om ergonomi och säkra betalningar, sedan iväg till Thai för käk innan jag och resten av hela Norrbotten begav sig till Nolia mässan. Claudia Gallo concha hade en föreläsning där om hennes karriär men även om peppning för vår framtid. Riktigt roligt och spännande att lyssna på, speciellt då jag nyligen sett alla fjällbacka morden filmer hon spelar huvudroll i. Så den normalaste bilden jag har med henne är denna, på de andra tok ler jag av nervositet och glädje.

Ny vecka

Startade denna vecka med skola, precis som vanligt och sedan hem för mat och iväg till KU. Precis så brukar en måndag se ut, och så såg även denna dag ut. Ska alldeles strax försöka sova men innan ska jag tvärkika hemnet för att minska längtan till att flytta hemifrån.

//stugan

I helgen har jag befunnit mig i stugan tillsammans med familjen. Skoterkörning under dagarna då ole, stormen inte synts till och godisätande framför tvn på kvällarna med ole utanför. Det har förvånadsvärt varit riktigt skönt utomhus och jag har haft en toppen helg. Om några timmar befinner jag mig på bussen hem. 

Fredag

Nu sitter jag på bussen påväg till syskonen Lundberg och pappsen. Pappa kommer nämligen hem imorgon från Thailand så ikväll spenderar jag mest troligt kvällen med syskonen och Paul. Var senast där i julas, så har längtat otroligt mycket efter alla.