lisamarie

Kategori: Polyvore

/Framtiden

Apartment

 

 

 En tanke som slagit mig ett tag nu är att jag faktiskt om ett år och snart två månader fyller arton och blir automatiskt vuxen. Det här med att bli vuxen innebär att man start börjar leta lägenhet och även jobb. Vilket jag har tänkt på väldigt mycket, vart vill jag jobba som en start och vart vill jag bo? Vill jag bo kvar i denna håla och minska mina jobbmöjligheter eller flytta ner till Stockholm, bo lite fattigt och sedan jobba till mig ett bra och roligt jobb. Får jag välja hur min framtid ska se ut, väljer jag att flytta som tjugoåring till Stockholm för att sedan finna mitt drömjobb på någon stor makeup butik, som tex Mac, MakeupStore eller Bobbi brown. Vart jag ska bo då? Ja, det får vi se, men tanken är att jag vill i en liten etta utanför centrum med en gullig katt som sällskap. En mysig men modern etta med ett rätt så stort kök så är jag såld. 

Kappor

Kappor

 

Idéer till mitt nya rum

my room

 

Nelly.com - Kimonos

Tittade runt på nelly.com och sedan polyvore. Hittade bland annat dessa som jag tyckte mycket om. Kimono är som en slags kofta som är så grymt snyggt att dra på sig under sommaren, linne, shorts och en snygg blommig kimono. HUR GRYMT SNYGGT VORE INTE DET?!

 

Nelly.com - Kimonos

 

Svarta små väskor

Small bags, for summer - black edition

 

Har länge suktat efter en svart liten väska, men har inte hittat en någonstans. Så om det är någon som har något tips så skriv gärna! 

 

fyra student/examens klänningar

Top 4

 

#summer 2014

#insporoom

Träning

Träning

 

Kenzo

Wanties

" i love it "

Classic.

Fall outfit.

Fall outfit.