lisamarie

Kategori: Lisamarie

23/4

Fredag och helg om endast  fyrtio minuter, jag är nöjd. Efter skolan ska jag iväg på after work med mamma och sedan spendera  resten av kvällen hos Emma. Så få se vad vi hittar på, för spenderar även natten och mest troligtvis morgondagen där också. 

SENASTE GENOM MIN MOBIL

Torsdag

Hallo, sitter för tillfället och ser ex on the beach och väntar på att engelskan ska börja, som börjar på tre minuter. Går skola till fyra idag, sedan får vi se vad jag hittar på, kanske följer med några tjejer i klassen och kör just dance. hadeee!

Måndag

Hejsan, blogg är egentligen inget för mig, men det är kul i perioder, som ni kanske ser. Bloggar var tredje vecka, så inte så intressant blogg alls. Men ser att några stannar kvar trots mina pauser. Nu ska jag försöka skriva klart mitt svenska NP tal som ska framföras på onsdag, kramis. 

.

Sorry för absolut ingen uppdatering. Har verkligen inte orkat att lägga energi på bloggen. Men ska FÖRSÖKA förbättra mig. Kanske dyker upp någon gång under lovet eller efter lovet. 

sjuk

En liten tbt.

Magsjukan tog mig.. Så jag har varit ledig från praktiken igår och även idag, men ska återgå till praktiken imorgonbitti då det gått 48h sedan sist. Har i princip inte gjort någonting speciellt under dessa två dagar, utan har mest legat framför tvn tillsammans med mamma och försökt äta och dricka nånting. Hade tänkt kolla några twd avsnitt nu när jag äntligen får ta datorn i från mamma. 

Sjutton den sjuttonde

Idag är det 17 mars, vilket innebär att det är min födelsedag!!!! Helt sjukt att om bara ett år är jag 18, vuxen, myndig och allt vad 18 innebär. Idag har jag gått skola, inte firat mig pga att mamma legat med magsjuka och jag är mest troligt påväg och få det. Men glad är jag ändå då jag fått otroligt många grattis hälsningar. Nu ska jag försöka sova bort allt mitt illamående så jag kan praktisera imorgonbitti.

Torsdag

Kanske inte har berättat att jag påbörjade min praktik igår på indiska. Ska praktisera där tre dagar i tre veckor. Idag var andra dagen, men pga att jag ska på begravning imorgon var jag tvungen å sluta tidigare för att hinna med bussen till pappa. Nu sitter jag på bussen och framför mig väntas två timmars bussresa.

//helgen


söndag

Söndagmorgon, ingen ångest och jag ska äta upp mammas godis framför en film.
Helgen har bestått utav festligheter och bra människor, även lets dance och en hel del godis. 

fredag och lov!

Fredag och lov! Så oerhört skönt att bara få glömma allt skolarbete för ett tag och bara ta det lugnt.  Idag har jag endast tre lektioner, vilket är ett bra slut på skolveckan. 

Torsdag

 

Goddag, torsdag idag och jag går till fyra. Efter jag slutat kommer mamma  och plockar upp mig för att spendera kvällen hos min syster med barn. Ska alldeles strax gå på lunch så vi  hörs. 

Tisdagkväll

Skolan idag gick under en timmes gång, sedan for jag tillsammans med systrarna plus barn till nimbys för lek och bus. Kom hem efter två och intog då soffläge framtill middag. Håller just nu på och se trolljägarna och ska efter de ta en tidig kväll.

/Måndag

Så var det måndag igen och jag har haft en toppen helg i Skellefteå på Biskopens Buckla. Trevliga människor och bara förluster för mitt lag, men glad var vi ändå. Idag var det som vanligt skola, hade dock bara en fyrtio minuters lektion, så slutade där bakom tio.  For sedan hem och la jag mig i soffläge framför twd resten av dagen. Ska strax borsta tänderna och sen plugga lite inför min redovisning imorgon. 

torsdag

Under de två senaste dagarna har jag inte känt mig helt hundra, så igår valde jag att ta med matten hem för plugga där istället för på skolan. Idag  valde jag faktiskt att gå till skolan fast jag inte kände mig helt bra, dock gick jag hem kring tolv och är nu hemma och ska se twd.