lisamarie

Kategori: Inspiration

vårens ja

 

 
 
 

//leather pants

//source weheartit

Något som jag är riktigt jäkla snyggt, men nu inte skulle våga ta på mig är läderbyxor. Så sjukt snyggt när jag ser folk styla läderbyxor med ett par klackar och en enkel topp.

hårfärg - vitt/grått

Någonting som fallit mig stort i smak är vitt/grått hår med en hint av blått eller lila och en aning utväxt. Jag tycker det är så extremt snyggt och hade mitt hår klarat av det och jag hade haft mod till det hade jag definitivt gjort det för det är så ashfsfh snyggt!!  Älskar bilden till vänster, lite lila men ändå grått/vitt med en snygg utväxt, hur snyggt?! Men tycker ni som har modet och ett starkt hår ska verkligen göra det, för det är så grymt jäkla snyggt!

10:19

NLY icons - lily aldridge

alexander wang x h&m

Älskar alexander wangs kollektion för h&m, speciellt dessa plagg. Materiell kärlek.

 

Idéer till mitt nya rum

my room

 

Vilken kvinna alltså!!

UntitledBlake lively 😍Blake lively <3<3

 

Beyonce och Jay-z

Nelly.com - Kimonos

Tittade runt på nelly.com och sedan polyvore. Hittade bland annat dessa som jag tyckte mycket om. Kimono är som en slags kofta som är så grymt snyggt att dra på sig under sommaren, linne, shorts och en snygg blommig kimono. HUR GRYMT SNYGGT VORE INTE DET?!

 

Nelly.com - Kimonos

 

#summer 2014

Weheartit

För er som har weheartit vore det jätte kul ifall ni ville följa mig där! Jag heter lisalundberg där och uppdaterar ganska ofta.

sommardagar

 

#inspo - apartment

#insporoom