lisamarie

Kategori: Genom iphonen

Fyra senaste

dagoberts // ostkväll med Sandra och Moa // just nu, film med Emma // leoslekland

Tisdags mässa

Startade denna dag med två föreläsningar om ergonomi och säkra betalningar, sedan iväg till Thai för käk innan jag och resten av hela Norrbotten begav sig till Nolia mässan. Claudia Gallo concha hade en föreläsning där om hennes karriär men även om peppning för vår framtid. Riktigt roligt och spännande att lyssna på, speciellt då jag nyligen sett alla fjällbacka morden filmer hon spelar huvudroll i. Så den normalaste bilden jag har med henne är denna, på de andra tok ler jag av nervositet och glädje.

Ny vecka

Startade denna vecka med skola, precis som vanligt och sedan hem för mat och iväg till KU. Precis så brukar en måndag se ut, och så såg även denna dag ut. Ska alldeles strax försöka sova men innan ska jag tvärkika hemnet för att minska längtan till att flytta hemifrån.

Fredag

Nu sitter jag på bussen påväg till syskonen Lundberg och pappsen. Pappa kommer nämligen hem imorgon från Thailand så ikväll spenderar jag mest troligt kvällen med syskonen och Paul. Var senast där i julas, så har längtat otroligt mycket efter alla.

Helg

Gick skola till halv ett och sedan gick jag raka vägen hem för att påbörja packningen och även duscha innan konfalägret i helgen. Sticker iväg om ungefär en timme för ledarmöte innan bussen sticker iväg på upptaktsläger.

Torsdagkväll

Idag stannade jag hemma från skolan då jag känner mig krasslig och får inte bli sjuk inför helgen. Då jag ska vara ledare för ett konfaläger. Valde då att baka scones och sedan se alla fjällbackamord filmer. Nu ligger jag i sängen och ska snart gå och lägga mig.

Onsdag

Goddag, slutade skolan efter två korta lektioner då jag var klar med de andra lektioner. Vilket var väldigt skönt då jag redan igårkväll kände mig lite små krasslig, så nu ska jag ta och göra lite te och sedan försöka få mig en pn. 

Godnatt

Har haft en effektiv dag idag då jag hunnit med lite plugg, massvis med viktigt prat, möblerat om och nätshoppat åt min kamera, mm. Nu ska jag försöka sova och ladda om för onsdag. Godnatt.

Skolmåndag

Godmorgon! Redan haft två lektioner och nu väntas två till, matematik och entreprenörskap. Sedan ska jag gå till stan för att göra några ärenden.

Mys med mio

Ska alldeles strax gå ner till syster för ost och kex mys. Men innan det ska jag mysa med Mio, som jag gjort i princip hela kvällen förutom då familjen Fürstenhoff kom på snabb visit. Hoppas ni får en trevlig lördagkväll.

Godnatt

Nu tackar jag för dagen och går och sover.

onsdag

 

Godmorgon, har precis haft min första lektion för idag, så nu har jag lunch. Går till tre idag och sedan ska jag gå in till stan för att kolla praktikplats. 

Söndagkväll

Såhär spenderade jag min dag, framför en film och med gott. Om ungefär en timme kommer Sandra och gör mig sällskap för te och prat. Men innan det ska jag hinna ta en dusch. Så om jag ska hinna med det så avslutar jag inlägget nu, godnatt.

lov..

från skolan och även från bloggen, tillbaka nånstans efter nyår.

10 december

Godmorgon. Första dagen i skolan för min del, då vi var lediga från skolan både måndag och tisdag, . Idag går jag till tre och sedan ska jag plugga inför fredagens företagsekonomi prov. Har även Alex hemma hos oss framtill att Nina och Fredrik kommer hem med min nya systerdotter. Så ska umgås med henne resten av kvällen efter jag pluggat.