lisamarie

.

Sorry för absolut ingen uppdatering. Har verkligen inte orkat att lägga energi på bloggen. Men ska FÖRSÖKA förbättra mig. Kanske dyker upp någon gång under lovet eller efter lovet. 

sjuk

En liten tbt.

Magsjukan tog mig.. Så jag har varit ledig från praktiken igår och även idag, men ska återgå till praktiken imorgonbitti då det gått 48h sedan sist. Har i princip inte gjort någonting speciellt under dessa två dagar, utan har mest legat framför tvn tillsammans med mamma och försökt äta och dricka nånting. Hade tänkt kolla några twd avsnitt nu när jag äntligen får ta datorn i från mamma. 

Sjutton den sjuttonde

Idag är det 17 mars, vilket innebär att det är min födelsedag!!!! Helt sjukt att om bara ett år är jag 18, vuxen, myndig och allt vad 18 innebär. Idag har jag gått skola, inte firat mig pga att mamma legat med magsjuka och jag är mest troligt påväg och få det. Men glad är jag ändå då jag fått otroligt många grattis hälsningar. Nu ska jag försöka sova bort allt mitt illamående så jag kan praktisera imorgonbitti.

Torsdag

Kanske inte har berättat att jag påbörjade min praktik igår på indiska. Ska praktisera där tre dagar i tre veckor. Idag var andra dagen, men pga att jag ska på begravning imorgon var jag tvungen å sluta tidigare för att hinna med bussen till pappa. Nu sitter jag på bussen och framför mig väntas två timmars bussresa.

Senaste inköpet

Beställde från asos för någon vecka sen och fick paketet i måndags. Beställde ett par kostymbyxor, som tyvärr var en storlek för små och en Nike bag som föll mig bra i smak. Ska beställa nya byxor då jag tyckte de var extremt fina.

//helgen


Godmorgon! Blir alldeles strax upphämtad av pappa för att spendera lite tid på jobbet innan vi far vidare till stugan. Hörs!

Fyra senaste

dagoberts // ostkväll med Sandra och Moa // just nu, film med Emma // leoslekland

Tisdag morgon

Godmorgon! Sitter för tillfället och äter frukost och ska alldeles strax klä på mig för att besöka grannstaden tillsammans med syster och Max.

söndag

Söndagmorgon, ingen ångest och jag ska äta upp mammas godis framför en film.
Helgen har bestått utav festligheter och bra människor, även lets dance och en hel del godis. 

Upp