lisamarie

onsdag

 

Godmorgon, har precis haft min första lektion för idag, så nu har jag lunch. Går till tre idag och sedan ska jag gå in till stan för att kolla praktikplats. 

inget internet

Hela gårdagen och hela morgonen har jag varit utan internet både hemma och ute. För det första har vårt internet hemma spökat och för det andra har jag slut surf på mobilen. Men nu fungerar internet hemma, dock fortfarande inte på mobilen. Idag har jag gått skola och sedan försökt fixa praktikplats, som tyvärr inte gick allt för bra. Sedan har jag även hunnit ta en powernap mellan mat och tv tittande. Ska alldeles strax gå och borsta tänderna och försöka sova. 

Söndagkväll

Såhär spenderade jag min dag, framför en film och med gott. Om ungefär en timme kommer Sandra och gör mig sällskap för te och prat. Men innan det ska jag hinna ta en dusch. Så om jag ska hinna med det så avslutar jag inlägget nu, godnatt.

Bootcut jeans

Bootcut jeans

 

 

Bootcut jeans, finns i alla möjliga färger och hur grymt snygga är dom inte?! För ett år sedan hade jag aldrig ens tänkt tanken att dra på mig ett par sådana, men nu vill jag ha jeans hyllan i garderoben fylld med bootcut jeans. Så det som står högst på min shopping lista är ett par blåa bootcut jeans. 

BIG HERO 6

Idag har det varit full rulle sedan ett, då vi var barnvakt åt alex till fem tiden ungefär, efter att hon for hem gjorde jag i princip ingenting framtill sju tiden. Nu har jag i alla fall precis kommit hem efter en kväll hos lina tillsammans med sandra och tobias, där vi såg filmen "big hero 6" och sedan avslutade de hela med en makeover på tobias. Ska nog slå på en film och sedan försöka sova.

kalas fredag

Godkväll, igår hände absolut ingenting, gick skola till fyra, åt middag och la mig sedan och sov. Idag stannade jag hemma från skolan då jag haft riktigt ont i halsen och hostat mig igenom hela natten. For även på ett snabb besök på vårdcentralen för att kolla upp varför min hals som den är, men fick då inget svar då det provet skulle ta minst två dagar. Kring fyra for jag med familj och firade Alex, som fyller två år idag, åt middag och bara myste. Nu sitter jag framför tvn och ser "friends with benefits" och ska snart gå och sova. 

//favoriter

/Framtiden

Apartment

 

 

 En tanke som slagit mig ett tag nu är att jag faktiskt om ett år och snart två månader fyller arton och blir automatiskt vuxen. Det här med att bli vuxen innebär att man start börjar leta lägenhet och även jobb. Vilket jag har tänkt på väldigt mycket, vart vill jag jobba som en start och vart vill jag bo? Vill jag bo kvar i denna håla och minska mina jobbmöjligheter eller flytta ner till Stockholm, bo lite fattigt och sedan jobba till mig ett bra och roligt jobb. Får jag välja hur min framtid ska se ut, väljer jag att flytta som tjugoåring till Stockholm för att sedan finna mitt drömjobb på någon stor makeup butik, som tex Mac, MakeupStore eller Bobbi brown. Vart jag ska bo då? Ja, det får vi se, men tanken är att jag vill i en liten etta utanför centrum med en gullig katt som sällskap. En mysig men modern etta med ett rätt så stort kök så är jag såld. 

08:13

 

Tredje skoldagen denna vecka, börjar på cirka en minut med företagsekonomi och sedan går jag till tre tiden, ungefär.  

Sovdags

Nu tar jag och lägger ifrån mig mobilen för några timmars sömn. Upp imorgon halv sju, godnatt.

Tisdag

Morsning, dag två denna vecka och jag har precis haft mitt första förbredande för utvecklingssamtalet jag snart ska ha och även fått reda på lite betyg. Har för mig att det blir en kort dag idag då vi endast ska prata utvecklingssamtal och lite om prao.  

//SÄLJES

Någon som är extra sugen på ett par blå/silvriga glitter uggs? Säljer mina då jag endast använt de 2-3 gånger. Säljes för 1400kr eller bud från 1200kr. 

Skolstart

Skolan började i torsdags, men varit sjuk i princip hela lovet så stannade hemma fredag och gjorde ungefär ingenting under helgen. Idag har jag däremot haft en bra skoldag med lite arbete och efter skolan bestämde jag mig för att besöka ku, då det var mer än tre månader sen jag var där sist. Var hemma kring nio, och ska strax gå och borsta tänderna för att inta sängen.