lisamarie

Helg

Gick skola till halv ett och sedan gick jag raka vägen hem för att påbörja packningen och även duscha innan konfalägret i helgen. Sticker iväg om ungefär en timme för ledarmöte innan bussen sticker iväg på upptaktsläger.

Torsdagkväll

Idag stannade jag hemma från skolan då jag känner mig krasslig och får inte bli sjuk inför helgen. Då jag ska vara ledare för ett konfaläger. Valde då att baka scones och sedan se alla fjällbackamord filmer. Nu ligger jag i sängen och ska snart gå och lägga mig.

//breakfast

//Mio och Wiggo

Onsdag

Goddag, slutade skolan efter två korta lektioner då jag var klar med de andra lektioner. Vilket var väldigt skönt då jag redan igårkväll kände mig lite små krasslig, så nu ska jag ta och göra lite te och sedan försöka få mig en pn. 

/gårdagen

Godnatt

Har haft en effektiv dag idag då jag hunnit med lite plugg, massvis med viktigt prat, möblerat om och nätshoppat åt min kamera, mm. Nu ska jag försöka sova och ladda om för onsdag. Godnatt.

Ledig tisdag

Idag är det tisdag, för mig innebär det att jag är ledig för att jag gjort klart allt arbete som ska var klart inför nästa vecka. Jag och Tova bestämde igår att hon skulle komma hit så vi kunde plugga inför vårt idrottsprov på torsdag och även kolla igenom våra power points.
Så nu sitter jag och Tova och försöker plugga men det går inte allt för bra. Tova ser youtube videos och jag kollar resor utomlands, så pluggandet sket vi i. 

Skolmåndag

Godmorgon! Redan haft två lektioner och nu väntas två till, matematik och entreprenörskap. Sedan ska jag gå till stan för att göra några ärenden.

Frukostbordet

Godmorgon! Solen skiner och jag fick sällskap vid frukostbordet. Tog gårdagens "rester" från ostmyset och åt till frukost. Idag följer lillfamiljen med till nimbys för lite bus och mys bland gångarna. 

Mys med mio

Ska alldeles strax gå ner till syster för ost och kex mys. Men innan det ska jag mysa med Mio, som jag gjort i princip hela kvällen förutom då familjen Fürstenhoff kom på snabb visit. Hoppas ni får en trevlig lördagkväll.

24 januari

Godmorgon. Har precis kommit in genom dörren efter att ha ätit frukost på gubbdagiset. Idag har jag inga direkta planer förutom ikväll då få av min familj ska mysa med ost och kex och säkert se någon dålig film som går på tv. 

hårfärg - vitt/grått

Någonting som fallit mig stort i smak är vitt/grått hår med en hint av blått eller lila och en aning utväxt. Jag tycker det är så extremt snyggt och hade mitt hår klarat av det och jag hade haft mod till det hade jag definitivt gjort det för det är så ashfsfh snyggt!!  Älskar bilden till vänster, lite lila men ändå grått/vitt med en snygg utväxt, hur snyggt?! Men tycker ni som har modet och ett starkt hår ska verkligen göra det, för det är så grymt jäkla snyggt!

Torsdagkväll

Idag har jag haft en såndär vanlig och tråkig dag. Vilket betyder att jag gått skola till fyra och sedan ätit middag och glott på tvn. Men glad är jag ändå för imorgon går vi endast två timmar, de vill säga två lektioner. På det har vi sovmorgon till halv tio, vilket ska bli grymt skönt. Plus att det är fredag och helg. 

Godnatt

Nu tackar jag för dagen och går och sover.