lisamarie

Ledig


Och så var det onsdag, och ännu ett nationellt prov är bortgjort. Spendera ungefär två timmar på skolan innan jag begav mig till sjukhuset och senare hemåt. Åt middag alldeles nyss och resten av kvällen ser ganska lugn ut, ska se greys med mamma, sedan duscha och försöka lägga mig tidigt. Trots att jag är ledig imorgon, ska jag ändå försöka somna tidigt för att sova ikapp lite. Ska dock på ett möte med övrigt folk i elevkårne kring elva och sedan träffa Sandra inne i staden. 

23/4

Fredag och helg om endast  fyrtio minuter, jag är nöjd. Efter skolan ska jag iväg på after work med mamma och sedan spendera  resten av kvällen hos Emma. Så få se vad vi hittar på, för spenderar även natten och mest troligtvis morgondagen där också. 

MYIDOL

Hittade "MyIdol" appen idag, då man gör sin egen avatar från ett eget foto och sedan väljer man själv vad den ska göra. Riktigt tråkigt egentligen, men extremt roligt då man inte har något att göra. Ett stort minus är dock att allt är på kinesiska, så man fattar ingenting av vad som kommer upp, men de roliga kommer ju senare. 

 

SENASTE GENOM MIN MOBIL

YOUNGER

Torsdag

Hallo, sitter för tillfället och ser ex on the beach och väntar på att engelskan ska börja, som börjar på tre minuter. Går skola till fyra idag, sedan får vi se vad jag hittar på, kanske följer med några tjejer i klassen och kör just dance. hadeee!

Måndag

Hejsan, blogg är egentligen inget för mig, men det är kul i perioder, som ni kanske ser. Bloggar var tredje vecka, så inte så intressant blogg alls. Men ser att några stannar kvar trots mina pauser. Nu ska jag försöka skriva klart mitt svenska NP tal som ska framföras på onsdag, kramis. 

Upp