lisamarie

Fredag och turkiet

Har längtat i mer än tre månader på denna dag, och nu äntligen har det blivit dags. Är riktigt nervös inför flygresan då jag är pissigt flygrädd, men förhoppningsvis så kommer jag sova, då vi flyger under natten. Nu har jag engelska och sen två lektioner till, sen är min skoldag för en vecka klar. Kring fem-sex tiden ikväll beger vi oss mot skellefteå för att spendera lite tid där innan flyget går. 

24h timmar kvar

Om ungefär 24h beger jag mig möt flygplatsen för att uppleva Turkiet en hel vecka. Har packat sedan jag kom hem å är äntligen klart, hoppas jag. Lär säkert komma på massvis med saker imorgon å få panik.

Hur som haver har dagen gått rätt så snabbt fast jag slutade fyra och bara har packat resväskan. Ska spela ice age och sen träna inför morgondagens redovisning.

3 days left

Goddag, sitter å väntar på de tre sista lektioner vi har idag, sen bär det av hem. Är riktigt trött å seg, då jag fortfarande är sjuk men vill verkligen inte missa något då jag snart kommer vara borta i en vecka. Så får bara lida och vara på skolan ändå.

Fyra dagar kvar

Godmorgon, sitter på skolan just nu och inväntar att våra lektioner ska börja, vi har endast handelsämnen idag,  vilket är sjukt skönt för att det betyder att vi slutar tidigare än schemat. Har ingenaning vad som kommer ske ikväll förutom att jag ska se idol, som vanligt. Ja men nu måste jag börja bege mig till klassrummet, kram. ps. åker utomlands om fyra dagar. ;)););)

I'M BACK

Hejsan! Nu har sommaren passerat, jag har börjat gymnasiet och livet känns riktigt bra. Ska från och med idag börja blogga då jag äntligen fått en dator, dock skoldator, men ändå. Kan även säga att det är typ världens bästa dator, en dell touch dator. Slutade för cirka fyrtio minuter sedan, men jag och amanda bestämde oss för att stanna  kvar och undersöka datorerna ett tag. Mamma slutar på en liten stund, så då ska ha hon hämta upp mig för hemgång.