lisamarie

Say you love me - Jessie Ware

Föräldramöte

Just kommit hem efter en kort skoldag som endast bestod utav att genrepa inför föräldramötet ikväll, och även ett stadsbesök tillsammans med Moa för mat och prat. Inväntar nu på att klockan ska slå halv sex så jag kan börja bege mig mot skolan för att hålla föräldramötet tillsammans med hela klassen. Efter föräldrarmötet får jag sällskap över natten och även till skolan imorgon, väldigt mysigt. 

Vilken kvinna alltså!!

UntitledBlake lively 😍Blake lively <3<3

 

Måndag morgon

Sitter i skolan och inväntar första lektionen, som börjar på ungefär en kvart. Men kommer alltid tidigt på måndagar, då bussen är framme 40 minuter innan lektionen. Drygt, men hinner göra lite skolarbete under tiden, vilket är väldigt skönt, då jag slipper göra det efter skolan eller stressa på lektionerna. 

_- tbt agerade modell

Turkiet - del 5

70 års middag

Sitter i sängen och har precis tagit mig en lång dusch efter en tur på stan tillsammans med sandra, mamma och syster. Ska alldeles strax börja fixa mig inför morfars 70 års middag som ska ätas på lemon tree. Efter middagen följer jag nog hem till Martin och spenderar min lördag där,  men planer kan ändras, så vi får se.  Ha en trevlig lördag.  

Turkiet - del 4

Turkiet - del 3

Gårdagen + helg

Gårdagen spenderades på bästa sättet, nämligen med mina två av fyra favoriter. Vi bestämde oss för att besöka stan, ta en fika och sedan snacka och se twd hos Moa.
Nu sitter jag på bussen, vaknade för ungefär halv timme sedan i panik då jag insåg att jag försovit mig, men hann ändå med bussen. Slutar kring ett idag och sen får jag se vad jag hittar på.

Beyonce och Jay-z

Turkiet - del 2

Världens underbaraste personer

Dessa tre har funnits vid mig ändå sedan jag flyttade till denna stad. Mycket kärlek till er. 

 

 

Turkiet - del 1

Back on track, again.

Nu är jag hemma i underbara Sverige, har dock hunnit vara det sedan fredag. Men lat som jag är, har jag inte orkat ta upp datorn för att blogga utan för att se serier och missade avsnitt av idol med bra personer. Men nu har jag fixat tidsinställda turkiet bilder och ska självklart uppdatera er varje dag framöver. Ungefär såhär har mina senaste dagar sett ut, (både från Turkiet och Sverige).

Turkiet day 1

Äntligen fått internet efter ungefär 15h utan. Flyget var framme ungefär vid 5 turkisk tid, sen var vi framme med bussen kring 7. For direkt på lyx spa där man fick hammam, massage, ansiktsmask och även champagne och frukt. Kände mig sjukt fräsch då vi fick skjuts tillbaka till hotellet. Antog sedan solstolen en stund innan en powernap och nu middag. Tror det blir en tidig kväll då nästan ingen sov på flyget. Kram.