lisamarie

gårdagen, onsdag

Var ju somsagt hemma igår, vilket resulterade i att jag blev riktigt utråkad (efter sett sisådär 3 filmer) att jag drog fram kameran och fotade hunden och en liten egopic. Martin kom vi fem och vi for vidare för att vara barnvakt tillsammans med Sara medan resterande slängde skräp. 

Slutade skolan för ungefär en timme sedan, slutade tidigare än vanligt, vilket resulterade att jag kunde ta bussen hem. Kvällens planer är att läsa ur engelska boken och sedan bara ta det lugnt. 

tisdag

Detta är vad jag skulle behöva idag, då jag stannade hemma från skolan då huvudet gav igen från något. Har sovit bort den mesta tiden av dagen, men ska nu försöka ta tag i lite skolgrejer och sedan ta en huvudvärkstablett och försöka sova lite till. 

måndag

Ligger i sängen och har precis vinkat av Martin och Moa som förgyllt min kväll, även Ida där ett tag. Har hängt med dom sedan fem-sex tiden då jag hängt med syrran och Max på babysim och ätit middag med min kära moder.

myssöndag

Ligger i soffan tillsammans med Sandra och syster och ser "the fault in our stars". Helgen har varit riktigt bra, massa prat om de som hänt under tiden jag inte varit här och vi har även ätit ute för att fira min bror som fyllt år.

tjejkväll

Kom hem från en lång skoldag kring halv fem tiden, tog sedan en snabb dusch för att sen besöka staden med syskonen, mamma och Moa. Blev skattjakt på stan, där vi hittade 16 av 18 kuvert, och hittade själv 7st. Så nu har jag mycket att se framemot, två hockeymatcher, Veronica Maggio och 3 basketmatcher. Åt sedan middag på challenge innan jag mötte upp Martin en snabbis för att säga hej och sedan fara hem och sova. Godnatt!

Oktober

Nu är det officiellt höst, nu då oktobermånaden är här och vädret är ostadigt. Gör dock mig ingenting då jag tycker hösten är små mysig med alla löv och även med dessa regniga dagar då man kan se film. Påtal om film, så ska jag och Martin fortsätta se "blended" som vi började se igårkväll. Både jag och Martin slutade tidigt idag, då vi haft fotbollsturnering och sen for vi vidare för att äta lunch med Ida och Moa som sällskap. 

UntitledUntitled