lisamarie

21:40

Satt i köket tillsammans med martin i princip hela tiden framtill att vi for till Nina och hjälpte till att skruva ihop skåp, lådor och sådant man behöver skruva ihop i ett kök. Vi kom hem för bara en liten stund sedan, så nu har vi kokat te och ska strax slå på en film. kram.

mystisdag

Såhär har min kväll sett ut och ska nu fortsätta med mystisdagen. Ska bädda ner mig i sängen och sedan slå en signal till Martin. Kram.

måndag

Måndag och har redan haft två lektioner, livet. Dock kom jag en liten stund försent på morgonen och vi har inte haft någon lärare på någon av lektionerna. Efter skolan, som slutar kring tre, hade jag tänkt fara hem och sova. Även flyttpacka då det inte är allt för länge kvar tills flyttlasset går. 

Igår var det farsdag vilket jag firade utan pappa, men skickade iväg ett litet betydelsefullt sms direkt på morgonen. For sedan vidare till stads för brunch med familjen, sedan en snabbvisit hos mormor och morfar innan jag följde martins familj till Råneå för att äta farsdags middag där. 

VM 2k14

Igår for jag, Moa, Elsa och Ida iväg på veronica maggio. Var hur grymt som helst och fast jag inte lyssnat på Veronicas musik så mycket så var det ändå hur bra som helst. En riktigt lyckad kväll men bra sällskap. Idag ska jag vara barnvakt i princip hela dagen, först åt alex tillsammans med mamma, sedan åker jag iväg till Martin kring fem-sex tiden för att vara barnvakt åt hans syskon och kusiner. Tror även jag spenderar natten där. 

slut på lovet

alexander wang x h&m

Älskar alexander wangs kollektion för h&m, speciellt dessa plagg. Materiell kärlek.