lisamarie

Skyltsöndag

Godmorgon, eller vad man ska säga. Idag har jag endast orkat med att tända ljus på farfars grav och sedan kollat runt på nätet för julklappar. Min buss går hem kring fem tiden, så ska nog bara kolla vidare på nätet framtills dess. Det är ju skyltsöndag, så hade egentligen tänkt gå ut och kolla vad som kan finnas köpa, men har ingen tyvärr ingen ork. 

mot julbord

Godmorgon!

Har precis ätit frukost alà pappa&nong, bacon och ris. Idag har jag ingeting planerat förutom julbordet som börjar kring sex tiden. Så ska nog se film hela dagen framtill dess. Kram. 

Torsdag

//4 från veckan//

Hejsan. Har för en stund avslutat en lunch på nodo tillsammans med Amanda och Tova, tog som vanlig min favorit, en laxsallad. Idag går jag skola till fyra, sedan hem, duscha, äta middag och kanske packa lite inför helgen, då jag åker iväg till Pappa. 

tisdag

Hello. Slutade för ungefär tre timmar sedan eftersom jag och Tova blev klart med dagens arbete efter bara någon timme. Väntade sedan på att Martin skulle sluta där kring tolv, så nu har vi hemma och har precis ätit lunch. Ska strax iväg till stan med Nina och Sara med respektive barn för att kolla affärer och kanske ta en fika. 

Kappor

Kappor

 

Ny lägenhet

🐺.Trop mignon ce p'tit chiot !!

//hittat min drömhund//
Godmorgon! Helgen bara flög förbi för min del, då jag i fredags for på festligheter, lördagen var på öppethus och även flyttade till en ny lägenhet. Så idag har vi tänkt packa upp och fixa lägenheten så vi slipper göra det olika dagar. Nu ska jag och Martin äta frukost och sedan hjälpa mamma. 

10:19

NLY icons - lily aldridge

Dagens klädsel

Karriär i handeln

Dagens skola har bestått utav fyra till fem olika föreläsningar, kan även säga att den sista föreläsningen har inspirerat mig och mest troligt många andra. Det var nämligen Johan ernst Nilson som föreläste om att göra det omöjliga till möjliga och även hans äventyr om t.e.x. klättringen upp till Mount Everest och cyklingen till Sahara. Efter skolan som slutade där kring fyra då bussen anlände på skolan, blev jag upphämtad av Martin, åt middag och for sedan vidare till min syster för att vara barnvakt. 

måndag

Måndag, återigen. Dock väldigt skön dag då jag slutade för ungefär en timme sedan och endast ska slänga skräp och packa inför flytten ikväll. Flyttar nämligen om endast fem dagar, vilket är sjukt eftersom jag fick reda på att vi skulle flytta för ett långt tag sedan. 

söndag

 

Godmorgon! De dagar som inte skrivits ner i ord kan jag lätt sammanfatta nu, torsdag, skola, fredag stannade jag hemma, igår, lördag for jag till Emma och bara hade det riktigt trevligt, drog även till med en liten sleepover efter vi (martin) hämtade upp Emmas kille och vän. Idag väcktes jag av Martin som var hungrig och ville hem till sin dator, snäll som jag är klev jag upp och vi for hem där strax efter elva. Nu har vi ätit och vi(jag) ska på någon timme börja fixa oss för kalas för min kära bror som fyllt år i veckan. 

One Direction - Steal My Girl (Acoustic)

tillbaka blick - stockholm