lisamarie

07:38

Godmorgon! Har precis klätt på mig och packat ner grejerna jag ska ha med mig på svenska nationella, som jag har om ungefär en timme. Är inte lika nervös som jag trodde, men lär väl bli det strax innan, som vanligt. Slutar där kring tolv och efter det har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, funderar på att påbörja mitt engelska tal och sedan bara ta det lugnt, men vi får se. Kram.

Lugn dag

Hejsan, ligger redan i sängen och ska försöka somna, och tror inte det kommer bli svårt alls. Denna onsdag har jag spenderat halva min dag på skolan och sedan tillsammans på stan med Sandra. Har även provat på matta naglar tillsammans med syster, vilket blev super fint. Nä nu ska jag försöka sova lite, kram.

Tisdag

Igår var det som sagt min födelsedag och avrundade kvällen med film mys på KU. Idag, tisdag, vanlig skoldag och sedan har jag varit sängliggandes resten av dagen. Grymt skönt, men ska he mig ur sängen för att värma lite mat och sedan ta en efterlängtad dusch. Kram.

Gårdagen

Spenderade hela gårdagen till att baka och sedan bjuda familj och vänner på födelsedagsfika. Fick även lite presenter och så. Och nu är jag äntligen 16år! Hahah, inte för att det känns precis, men jaa.

Lördag morgon

Godmorgon, vaknade för kanske bara 10 min sen och ska strax stiga upp och äta frukost och sedan besöka mina syskon. Sedan vad dagen kommer bestå utav är en oklar fråga.
Gårdagen spenderade jag i alla fall med Sandra och mami i soffan framför lets dance. Riktigt mysigt efter min ensamma dag.

Fem sanningar om migJag älskar korv och makaroner, så mycket!

Jag passar inte i solglasögon, oavsett form, och jag hatar det!

Då jag ser film själv spolar jag alltid fram i filmen för att för stunden verkar den dålig.

Eld är fint att se på men inte på nära håll, för jag är livrädd eld.

Jag har lätt att fastna för en kille, på bara några dagar.

Fredag och sjuk

For hem från skolan igår kring 1 för att jag mådde så sjukt dåligt. Låg sedan i sängen ungefär resten av kvällen i fosterställning och med en Cola. Sedan fick jag även höra att syrran min har åkt på magsjuka så hoppas och ber att jag inte också får det!

Stannade hemma idag också då jag vaknade halv sex med mest troligtvis feber och illamående. Så där var min fredag förstörd, kul.

Onsdag

Ligger i sängen och inväntar Moa och mamma. Har sedan skolan gjort NÄSTAN klart mitt so arbete och sen dammsugit lägenheten. Efter mois och mami kommit hem ska jag bara äta och sedan ligga i sängen och vara allmänt osocial.

Första skoldagen

Godkväll, ligger i sängen och ska strax försöka sova. Men före det tänkte jag bara uppdatera en aning. Efter första skoldagen, som kändes helt okej tog jag en promenad till mina syskon och spenderade ungefär hela min kväll där. Mysigt och stressigt, då jag egentligen skulle gjort klart mitt so arbete idag men får bli imorgon. Kram.

"Citat"

Vad du tycker om dig själv är betydligt viktigare än vad andra tycker om dig. ~ Seneca

Söndag

Kom hem från kåbban i fredags och sedan spenderade jag min kväll hos Jesper med massa folk, riktigt rolig kväll. Somnade sedan vid Sandras sida och vi gjorde absolut ingenting igår och inte i dag heller för den delen.
Imorgon är det skola och sedan tar jag en promenad till stan för att göra klart mitt so arbete som jag inte haft tillgång att göra under lovet. Kram.

Dag två

Tog oss upp i backen igårkväll, och min skidåkning var inte riktigt så hemsk som jag trodde.

Dock idag har jag ramlat tre gånger, ganska graciösa fall om jag får säga det själv. Ikväll blir det dusch och sedan tror jag väl vi ska se film eller må dyrlikt. Kram.

Kåbdalis

Sitter i bilen tillsammans med Moa och hennes familj påväg till kåbdalis, och vi är väl framme där om nån timme eller så. Hur som helst ska de bli riktigt kul att få prova på att åka skidor och även fara till kåbdalis då jag aldrig varit där förr, kram.

Tisdag kväll

Blev inte att åka till kåbdalis ikväll dö deras bil inte fungerade. Men imorgon så åker vi dit.

Efter Skellefteå åkte jag och Moa till henne och åt middag och nu ligger vi tillsammans med Sandra i hennes säng och bara pratar. Ska borsta tänderna snart och sedan försöka sova, kram.

Skellefteå

Gårdagen spenderade jag i sängen med andra avenyn och senare mot kvällen med Sandra och Moa på nodo.

Nu sitter jag på bussen påväg till Skellefteå tillsammans med Moa och Sandra och ska småshoppa lite innan jag följer med Moas familj till kåbdalis. Ska bli jätte roligt då Moa ska försöka lära mig åka skidor, vilket jag hoppas kommer gå bra. Jaja, kram.