lisamarie

Söndag

Hejsan. Ligger i sängen och ser film med Sandra men vi ska strax sova. Vi har inte gjort allt för mycket idag, utan vi har mest tagit det lugnt och myst på. Godnatt.

Lördag

Har spenderat min dag/kväll med bra människor och ska nu sova. Är så otroligt trött och min huvudvärk går inte över, så den enda utvägen jag ser från huvudvärken är sömn. Så det fick det bli, godnatt.

Gårdagen

Ser att jag inte bloggat något under fredagen, men for iväg och fikade med Sandra och Moa på nodo och sedan firade vi med fler petras kompis igår, och kom hem ganska sent. Så bloggen slog aldrig min tanke. Hur som helst var det super kul igår, träffade några nya och gamla. Ska strax kliva upp för att sedan fara till Sandra med Moa för brunch. Riktigt gott och välförtjänta. Kram.

Gårdagen

Gårdagen var hur bra som helst, fick rida min favvo häst och det gick hur bra som helst. Har aldrig fattat hur mycket jag saknat ridningen, men efter igår så insåg jag hur mycket jag saknade det. Så vill gärna börja om igen, men skolan tar upp min tid. Så får se hur det blir med det, hur som helst så sitter jag i skolan nu och har lunch rast fram till tjugo över, tror jag. Har inga planer på vad jag ska hitta på efter skolan, men det lär vi se sen. Kram.

Friluftsdag

Godmorgon, vaknade kring halv sju och har sedan dess ätit frukost och njutit av min sovmorgon jag har till halv tio. Blir upphämtad kring nio, så har länge kvar att klä på mig. Tog förresten in alla mina ridkläder igår, snacka om att jag saknar det! Fick värsta tbt moment, så vi får se ifall jag faller för det idag eller inte. Kram.

Tisdagkväll

Har nästan skrivit klart hela mitt tal och ska strax gå och äta något för att sedan inta sängen. Har friluftsdag imorgon, så ska till stallet och rida, sen hem och jobba på engelska talet. Såhär har jag sprungit omkring här hemma i flera timmar nu. Så skööönt!

sommardagar

 

Pluggtisdag

Hejsan. Sitter i sängen och äter torrkött medan jag försöker skriva mitt engelska tal. Går väl sådär, är mer intresserad av torrköttet än talet. Hur som haver kommer mamma hem strax och då ska vi bege oss till skolan för utvecklingssamtal och sedan ska vi hem igen och jag ska då fortsätta med mitt tal. Kram.

Nationella

Godmorgon, ligger i min nya stora säng och väntar på att klockan ska slå fem över åtta så jag kan börja bege mig till skolan, som idag börjar med ett nationella i engelska. Är inte allt för nervös, då det inte är engelska uppsatsen som vi ska skriva idag. Ska gå ut med hunden nu så, kram!

Måndagsmorgon

Är i skolan nu och inväntar spanskan som strax ska börja. Går till tjugo i fyra idag tror jag, så jäkla segt. Men jaja, efter skolan ska jag påbörja mitt engelska speech och sen sova. Kram.

Hemfärd strax

Vaknade kring åtta idag, då jag var ute ganska länge med Dennis och hans friends, men kul hade jag. For sedan och handla mat med syster och gjorde omelett med torrkött på sidan. Så fruktansvärt gott! Efter det har vi sett tv och nu ligger jag i sängen i sen matkoma. Resten av dagen blir bussresan hem och sedan duscha och hoppa ner i sängs. Kram.

#inspo - apartment

Godmorgon fina ni!

Idag är jag på ett sånt här riktigt blogg humör. Då jag vill att min blogg ska se fräsh ut och mina inlägg ska vara top notch. Så får se hur länge det humöret varar. Idag mina vänner ska jag luncha med min syster och sedan får vi se vad hon och jag hittar på. Men något i mys hållet skulle jag tro. Hade gärna farit ut på en skotertur idag då solen strålar och det är nästan alldeles blått på himlen, men den tanken gick i krash då jag kom på att vi inte har någon skoter, så ja. Men kram på er och ha en trevlig lördag, för det ska jag!

Fredag och helg

Godkväll, ligger i sängen hos pappa och ska strax sova, men först ska jag se nån film. Min fredag har bestått utav skola, bussresan hit och sedan bara prat med papi. Godnatt.

#insporoom