lisamarie

Godnatt

Efter en grymt lång skoldag, ett super bra träningspass och en skön dusch ligger jag äntligen i sängen och ska strax sova. Imorgon direkt efter skolan beger jag mig till pappa och spenderar helgen där.

Nationella

Godmorgon på er! Gick och la mig hyfsat tidigt igår och är nu redo för so nationella jag alldeles strax ska ha. Hoppas inte på sådär jätte bra betyg, utan hoppas bara jag ska klara det. Och det tror jag.

Onsdag

Har för en stund sedan ätit klart min middag bestående av sushi och nu ser jag tv i väntan på att mamma ska hämta upp mig. Sedan ska vi och handla och jag ska gå tidigt i säng för att jag har so nationella imorgon i två timmar och sedan går jag till kvart över tre.

Tisdag

Har alldeles strax no och ska då få veta mina betyg och slut betyg på vissa delar i no. Är riktigt spänd och nyfiken, så hoppas turen står på min sida. Slutar kring två och tror jag ska ta en promenad till syster då. Men vi får se.

Godnatt

Hade tydligen tagit fel på tiden med fyspasset, så for direkt efter passet till ku och umgicks där. Framtill nio, då mamma hämtade upp mig och har sedan dess duschat och ligger nu i sängen redo för att sova.

Måndag

Sitter på so lektionen nu och läser, men tänkte bara snabbt göra ett inlägg. Slutar på cirka en halvtimme. Ska väl hem sen och bara vänta tills fyspasset ikväll klockan 19.00. Inge mer planerat.

Söndag

Godmorgon, eller något sånt. Vaknade för några timmar tillsammans med Sandra, men har efter frukosten bara legat i sängen och kollat Disney Channel. Ska göra det ett tag till ändå tills jag ska på möta för fitness camp.

Haft en bra kväll så..

Lördagsmorgon

Filmen igår var riktigt bra och direkt efter filmen for jag hem och sov. Riktigt uppskattat av mig själv.
Idag var det tanken att vi skulle bada badtunna, jag och ett gäng. Men eftersom det är pissväder så stod vi över det. Så har ingenaning om vad som kommer hända skall ikväll. Men något roligt hoppas ja det blir. Kram.

Long time

Länge sedan jag skrev, har haft fullt upp med nationella, kompisar och att bara försöka ta mig igenom de sista skolveckorna. Nästa vecka är det de två sista skriftliga nationella och sedan är det kvar 2-3 muntliga. Är så glad att det är snart slut på denna äckel termin.

Hur som haver ligger jag i sängen just nu tillsammans med min hund och väntar på bättre tider. Sandra och hennes mamma hämtar upp mig kring kvart över åtta för bio tillsammans med en bunt andra. Tror det kommer bli riktigt mysigt och hoppas verkligen filmen vi ska se är bra. Har endast sett halva trailern, så vet inte riktigt vad "bad neighbours" handlar om, förutom typ att den verkar vara som "grannfejden". Jaja, kram på er.

Torsdag

Gårdagen var jätte rolig, dansade framför just dance, träffade nytt och gammalt folk och hade de allmänt bäst.

Idag har jag haft "släkt"-middag, sedan har jag befunnit mig hos Sandra med tjejerna. Riktigt mysigt. Kram.