lisamarie

Ledig måndag

Detta är min första lediga måndag på sisådär 2 veckor. Riktigt skönt med sommarlov, på riktigt nu! Och ännu skönare är det då jag kom in på mitt förstahandsval på gymnasiet.
Hur som haver har jag spenderat min dag med Moa och Sandra på stan. Och sedan även träffat syskonen med barn. Längtat så sjukt mycket efter hela min familj å alla mina vänner. Ikväll ska jag kanske vara med Moa, beror på om jag orkar, annars blir det tv med mami. Kram.

Stockholm

Igår kväll kom jag äntligen hem från 2 veckor hos pappa å en helg i huvudstaden. Fast jag haft det ganska så bra, så är jag super glad över att vara hemma igen å få sova i min egna säng med min hund.

Fast igår delade jag säng med Moa och Sandra, som jag idag även åt lunch med. Riktigt mysigt med girltalk och bara få träffa dom igen.

Onsdag

Ursäkta de dagar jag inte skrivit, men har endast arbetat och sedan farit hem å sett på orange is the new black och laddat upp för den kommande arbetsdagen. Imorgon är det sista dagen jag jobbar, sedan åker jag iväg till Stockholm med familjen. Gröna Lund, shopping och sushi är det enda som står på listan. Sovgott, så göra vi.

Glad midsommar

Glad midsommar på er och hoppas ni har lite sol hela tiden till skillnad från oss, som har hagel ena sekunden och andra sekunden sol med vind.

Nelly.com - Kimonos

Tittade runt på nelly.com och sedan polyvore. Hittade bland annat dessa som jag tyckte mycket om. Kimono är som en slags kofta som är så grymt snyggt att dra på sig under sommaren, linne, shorts och en snygg blommig kimono. HUR GRYMT SNYGGT VORE INTE DET?!

 

Nelly.com - Kimonos

 

Söndag innan jobb

Imorgon blir det uppstigning klockan halv sex för mig då jag börjar jobba sex och slutar kring fyra, halv fem. Sen mat och sedan sova, sedan ska jag repetera så ändå fram till torsdag då jag jobbar halvdag och fredag är ledig. Nä, nu ska jag kika runt på datorn och sedan ta och sova. 

-Förra sommaren innan Robbie Williams i göteborg. 

Vännäs

Nu är det lördag, jag har sommarlov och befinner mig för stunden i Vännäs för rallycross. Far tillbaka till Arvidsjaur ikväll sedan jobbar jag två veckor hos pappa sen Stockholm i en helg. Hoppas ni har det varmt och skönt, för själv sitter jag med pappas vinterjacka och fryser. Nu ska jag fortsätta se och sedan gå ner till depån.

En dag kvar

Gårdagen spenderades med ett gäng hos Ida med surströmming och bastumys. Det var riktigt mysigt och trevligt.

Idag har jag haft avslutningslunch med klassen och sedan ätit fika med alla nior. Har även hittat min examensklänning och väntar nu på planer inför ikväll.

Veckan som gått

Har varit varm, härlig och riktigt somrig. Har varken haft lust eller ork att lägga en tanke på bloggen förens idag, slödagen. Har dammsugit lägenheten idag och resten av tiden har jag legat framför tvn, med och utan ett bra gäng. Nu ska jag försöka sova och tänka att det är endast 2 vardagar kvar till onsdag, vilket betyder för sommarlov, för mig.

Tisdag

For aldrig på träningen igår utan jag följde med Sandra till Olivia för lite mys och tjejsnack.
Idag har jag haft skola, precis som vanligt, sedan for jag till stan med mamma och inhandlade lite presenter och även ett linne till mig själv. Nu är det slut på shoppandet och ska från och med nu spara. ska ju nämligen till Stockholm i slutet av denna månad. Kram.

På bilden ser ni min frukost som bestod utav omelett och ett grymt gott morotsbröd.

Helgen

Fredagen var vi i stugan och sedan kollade på bal, lördagen for vi till Storheden och även en snabb visit in till Luleå för sushi. Söndagen bestod utav att åka båt, grilla och umgås med familjen, mycket mysigt och trevligt.

Idag har jag gått en sjukt dryg skoldag, riktigt onödig vecka då vi inte arbetar som de andra dagarna. Ska strax slå på en film och sen invänta träning ikväll runt sju.

Upp