lisamarie

Gårdagen

Gårdagen spenderades på stranden med mamma och senare hos Ida med Moa och sandra. Vi badade, åkte båt och myste på. Idag har jag inte gjort ett piss, men ska hänga med Emma, Lilly och kanske fler om en stund. Kram.

Lördag

Varit på släkträff i princip hela dagen, for dit tolv och kom hem strax före nio. Sen dess har jag sett några avsnitt orange is the new black och käkat min sista godispåse för ett halv år. Nu ska jag slå på någon film och sen sova. Kram.

Norrlandsveckan

Denna vecka som just gått har jag inte haft tillgång till internet och har även inte haft tid att blogga då jag haft 3G nån enstaka gång. Har nämligen följt med teamet på norrlandsveckan/rallycross. Men nu så äntligen är jag tillbaka hemma och även på bloggen. Det har varit lite små jobbigt att bo i bussen tillsammans med fyra andra, men tävlingarna suddar bort de jobbiga. Har haft sådär väder, men klagar inte då Niklas, min kusin kom tre i SM och brorsan kört grymt bra. Tackar för denna vecka och laddar för en födelsedagsmiddag för mamma ikväll.

Fredag

Senaste dagarna

Under de senaste dagarna har jag endast legat i solen. Och ska även göra det idag också. Igår låg vi vid havet, vilket var riktigt skönt, då det fläktade från havet då man låg i den stekheta solen, och även idag ska jag och familjen till havet.

Video från huvudstaden

Söndag

Vaknade där kring tolv och tog då mopeden direkt till syskonen där mamma var barnvakt. Har i princip legat och solat sedan jag kom hit, vilket är super skönt då jag inte kan göra det hemma. Vi ska strax äta middag och sedan får vi se vad som händer.

Gårdagen

Stod och sålde saker på loppis igår med familjen, gjorde sedan inte så mycket alls. Förutom kring nio tiden då jag och Sandra bestämde oss för att fara till Älvsbyn och se de vet du. Kom hem kring två, gick då och la oss direkt.

Fredag

Idag har jag hunnit vara barnvakt, ätit lunch i stan med systrarna, grillat med nästan hela familjen och även solat. Nu ska jag se några avsnitt av orange is the new black, sedan sova.

torsdag

Godmorgon. Molnigt och alldeles för kallt för mig att vara ute idag, så det får bli att stanna inne hela dagen och se serier. Ska dock ta mig en tur till solariumet senare med Sandra och sedan mest troligt hitta på något med henne och Moa.

nodo

myst med Elin, Moa och Ida på nodo ungefär hela kvällen. Och nu är jag hemma hos Moa och vi tar igen lite mer girltalk och sen ska vi sova.

solig tisdag

Kom precis hem från att ha spenderat min dag hos mina syskons farmor, med syskon och syskonbarn. Jordgubbar med vaniljsås å bad var det som erbjöds. Riktigt mysigt å skönt då solen sken hela tiden. Nu väntar jag på mamma och sedan sticker jag iväg till Moa och spenderar natten där.

Upp