lisamarie

Träning

Träning

 

Sliten

Hejsan. Vaknade kring tio utav att mami bad mig städa mitt rum och plocka ihop tvätt. Så nu ser min fd svinstia ut som ett riktigt rum, vilket jag tycker är såååå skönt. Jag har precis tänt lite ljus och ska strax göra lite tidinställda då jag har lite små ideer. Hoppas eran dag varit bra för det har min, kram.

Lördag

Godmorgon, spenderade gårdagen tillsammans med Angelika och Jennifer och massa gott. Idag vaknade jag ännu en dag med röda utslag, eller kanske snarare bett. Men jaja, jag och mamma ska strax bege oss till stan och sedan till mormor och morfar. Kram.

Svullen och utslag

Godmorgon! Ska strax gå ut med hunden och sedan börja promenera till skolan. Är dock lite rädd, då det var en Björn i skogen någonstans här där jag bor igår, så det är lite läskigt. Hur som, vaknade men svullet öra och utslag på kroppen, så ska besöka skolsköterskan direkt jag kommer till skolan för att få reda på vad det är, kram.

Dagens plagg

Andra skoldagen

Hejsan, för första gången typ någonsin i hela nian, lyckades jag somna klockan nio igår och sov hela natten. Sick. Hur som haver, ska dricka färdigt mitt te och sedan klä på mig nå mjukiskläder då vi endast har långa och jobba lektioner idag, kram.

Skola

Hejsan. Ligger på bänken och inväntar dagens sista lektion. Efter skolan ska jag antingen bege mig till stan eller så bara vara hemma och sova, men får se. Kram.

Dagen innan skolan

Hejsan. Vaknade kring tio av ett facetime samtal från älskade Moa som är i Indien, tyvärr bröts de lika snabbt, då täckningen där inte är så bra. Försökte somna om för att låta den hemska huvudvärken släppa, men slutade med att jag bara låg i sängen och tänkte på allt möjligt.

Idag var mina planer att antingen boka färg- och klipptid eller så bara färga håret hos syster och sedan vara med Olivia och Sandra. Men jag är fortfarande dålig, dock bättre än de andra dagarna, men har ingen ork till något eller så. Så det fick bli en hel dag hemma, igen. Kram.

Sjuk

Hejsan, vaknade upp klockan sex idag med feber, hosta och huvudvärk. Så min dag har bestått utav Cola och nyponsoppa och även tv-tittande med faster och pappa. Imorgon tar jag antingen bussen om jag känner mig pigg eller så skjutsar pappa hem mig till Piteå, kring fyra-fem tiden. Sen ska jag avsluta söndagen tillsammans med Agnes, kram.

Papi

Hejsan. Satte mig på bussen till pappa kring två, sedan hjälpte jag syster och hennes pojkvän att flytta in i sin nya lägenhet. Så nu äntligen är dom där dom ska vara, i Arvidsjaur. Så glad!! Hur som helst så har jag glott på tv hela kvällen tillsammans med pappa och massa gott. Nu ligger jag i sängen med illamående, halsont, huvudvärk och magont, härligt!! Känner att jag kommer vakna sjuk imorgon, jippi. Jaja, kram.

Shopping

Hej, har precis fixat klart mig och väntar nu på mina systrar som ska hämta upp mig för lite shopping i grannstaden. För mig är det skor, sushi och ingenting mer som står på listan. Kram.

2014