lisamarie

Mina must have

 Tänkte dela med mig vad jag tycker är några "must have" i sminknecessären. Hoppas ni gillar detta inlägg.

1. En bra palett, som man kan både kan använda på vardagar och på lite festligare tillställningar. Och den jag har är då min Urban decay, Naked Basic, älskar den så otroligt och jag använder den mest på vardagar då den inte har nå glitter eller sånt i sig.  Men annars en väldigt bra palett.

2. En oklumpig mascara. Den jag har är från benefit, lite över priset men så grymt bra. Ger inga klumpar, smetar inte ut sig över dagen och är helt enkelt underbar. 

3. En primer, som gör att man inte får linjer och gör så att sminket håller hela dagen. Och den jag använder  mig av är från Maybelline New York, kanske inte den bästa jag provat men jag gillar den ändå. För jag har nog aldrig under tiden jag använt den fått linjer, dock tycker jag att den gör huden för oljig oavsett hur lite eller mycket jag använder av den. Så lite plus och minus på den.

4. En såkallad concealer, (OBS DETTA ÄR INGEN CONCEALER). Den jag har är en slags concealer, för den gör så att mina påsar under ögonen försvinner men den täcker ingenting annat. Men jag älskar concealer annars, typ bland det bästa som finns(!!!). Kan även säga att den jag använder mig av är från make up store och äger, den tar bort mina påsar under ögonen på typ 3sekunder, helt gudomlig. 

5. Blush/rouge. Min är från Maybelline New York och är en ganska röd/rosa färg. Den är gudomligt fin tillsammans med min broonzer som jag kommer snacka om sen. Jag tycker den fungerar super bra och är en fin färg, men jag kanske tog en lite för röd färg. 

6. Ett läppstift/läppglans. Jag bokstavligt talat älskar rosa/nude läppstift tillsammans med ett liknande läppglans. Speciellt dessa två tillsammans, mitt läppstift från mac och mitt läppglans från Maybelline New York. Älskar dessa så grymt mycket, så mer än det har jag inte att säga. 

7. Ögonbrynsskugga. Jag använde mig förr utav penna men skugga är så grymt mycket bättre, skönare och ser snyggare ut. Min skugga är från Viva la diva och tror jag har färgen Blond, men är inte riktigt säker. Jag kan forma brynen precis som jag vill med denna skugga tillsammans med en sneskuren borste. LOVE IT.

8. Broonzer. Jag storm älskar min hoola broonzer, finns nästan ingenting bättre än min hoola. Passar på varenda människa med olika hudfärger. Den är bara såå perfekt! 

9. Borstar. För att få allting så perfekt som möjligt behöver man ju borstar och mina är  99% från kicks och 1% från ullared. Dom från kicks är dom bästa borstarna jag tagit på och använt mig av, haha. Den från ullared är ju dock ett minus, men det fattar man ju då kvalla inte är prio ett där. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas