lisamarie

tisdag

Hellu. Ligger i sängen och väntar på mami som ska komma hem så vi kan börja med maten. Efter maten blir det att duscha, måla naglarna och ta hand om mitt hår. Ska ju nämligen vara hårmodell efter skolan imorgon, så vill ha så fräscht hår som möjligt. Har ingenting mer att tillägga så kram.

Ku

Hejsan, Moa kom hem till mig kring fyra, och tanken var då att vi skulle träna, men vi orkade inte. Men nu sitter vi på bussen påväg till ku för förberedande inför Umeå till helgen. Kram.

Godnatt

Just druckit upp min kopp te och ska nu borsta tänderna och sedan försöka somna. Imorgon vankas det skola, gym och sedan ku. Kram.

myssöndag

Godmorgon. Gårdagen bestod utav skratt, leenden och musik hos Jesper med fler. Slutade kvällen kring tre och for då till Sandra och spenderade min natt där. Mamma hämta upp mig vid nio och nu ligger jag i sängen och ska se film. Kram.

Lördagmys

Godkväll, varit barnvakt åt två änglar tillsammans med mamma idag. Och nu blir det mellomys med min yollibox och min sovande mami. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men kanske blir att jag sover hos Sandra. Kram.

Fredagsmys

Godkväll. Ligger i soffan och ser på dear John medans jag försöker få min matkoma att lägga sig. Har haft små plock med mina två systrar och mami, riktigt mysigt! Kram.

Make up wanties

Make up

 

Sjuk

Godmorgon, vaknade för några timmar sedan. Eller ja först kring sju, men valde att stanna hemma då jag hade huvudvärk igår och idag, och då jag mår riktigt illa. Ska slå på filmen robotar och äta min frukost till den. Kram.

Trött

Godmorgon, sovit som ängel inatt men ändå är jag så sjukt trött. Så sitter och har matte nu och hjärnan hänger inte direkt med i alla dessa tal. Och på det så har jag världs ont i magen och huvudvärk då och då. Skööönt. Hejdå.

Äckel skola

Godmorgon. Sitter i klassrummet och har spanska just nu. Inte alls något jag tycker om, men men. Går skola till ungefär halv fyra sedan hemgång och ku senare ikväll. Kram.

Söndag

Godkväll, ska alldeles strax somna i min egna säng men tänkte bara snabbt uppdatera er. Här hemma nu och dagen har bestått utav att hänga med bror och syster och även hjälpt sis med att måla om i badrummet. Men nu ska jag sova, puss.

Lördag kväll

Godkväll. Sitter i soffan med syster och bror och ser midsommar med Göran. Helt ok film. Vi sitter även och har en liten matkoma efter marängswissen vi gjorde för ett tag sedan. Kram.

Lördag

Godmorgon. Vaknade av bilbrand och sirener utanför lägenheten. Väldigt uppfriskande, flög ganska så snabbt upp ur sängen. Men nu är jag och syster min påväg till Luleå för att små shoppa lite och kanske äta lite mat. Kram.