lisamarie

Fredag och lov

Godkväll. Ligger i sängen tillsammans med Sandra och Jennifer och ser en romans film. Känns bra då lovet äntligen börjat.

Började även lovet på bästa sätt, tillsammans med Moa, Jennifer och Sandra på nodo och sedan en sushi middag. Nä nu ska jag fortsätta se filmen och sedan somna.
Kram.

En dag kvar

Idag är det endast en dag kvar tills jag tar lov, känns gode så bra! Idag ska jag plugga no och sedan skriva klart min so inlämning. Kram. Såhär ser jag ut idag..

skolan i två timmar till

Vaknade med samma smärta som igår i nacken och ryggen, men for ändå till skolan. Och nu sitter jag och ser några från min klass spela pingis medans våran lunch rast ska ta slut, för att sedan ha so och senare arbetspass. Hejdå.

Godnatt

Har så ont i både nacke och rygg att jag faktiskt ska ta och borsta tänderna och sedan sova. Vi hörs imorgon, godnatt!

Skola

Har lunch nu, fast börjar om 6min och då har jag no i tekniksalen. Efter skolan tror jag att jag ska ta mig en sväng till min syster för att avsluta mitt so arbete och sedan umgås med mysungarna. Kram.

Måndag kväll

Har precis tvättat bort sminket efter ett möte på ku. Ska strax ta och bege mig till köket för att göra en smoothie till imorgon, då jag börjar tio över åtta. Sedan ska jag sova då jag inte fick mycket till sömn igår natt. Kram och godnatt.

Söndag

Började dagen med lunch på stan tillsammans med mami och slutade denna dag med att möbler om mitt rum tillsammans med Sandra. Vi bakade även sockerkaka och gjorde chai latte, riktigt mysigt. Så ikväll bestämde vi att varje söndag ska vi baka och bara ta det allmänt lugnt, får se ifall de hålls, haha. Godnatt.

Lördagnatt

Kom för ett tag sen hem från en myskväll hos Moa med Sandra. Vi låg och kikade på mello och sedan pratade vi på om allt möjligt. Är så sjukt trött så ska försöka somna direkt efter detta inlägg. Godnatt.

Godmorgon lördag

Vaknade för bara någon timme sedan med mitt sällskap, Sandra. Gårdagen var bra, jag och Sandra bakade och bara umgicks. Idag ska vi bara ta det lugnt ändå tills jag ska vara med Moa. Nä, nu ska vi fortsätta se the great gatsby, kram.

Fredag och helg

Hejsan. Haft en lektion sedan har jag suttit i fiket tillsammans med Emma. Och ska göra det i en timme till. Vet inte vad som händer senare idag förutom att jag ska städa mitt rum. Ska vara social med Emma nu, kram,

Godnatt

Nu säger jag godnatt och vi hörs imorgon.

Tillbaka

Hejsan, förlåt för de dagar jag inte uppdaterat, men har verkligen inte haft tid eller ork, för den delen. Mitt engelska tal håller på att skrivas, min so uppgift håller också på att skrivas och sedan är det ett no prov nästa vecka.

Hur som haver så ligger jag i sängen och ska strax bege mig tillsammans med mamma till mina syskon och spendera min fria torsdag där. Kram.

Helg

Hejsan, stannade hemma från skolan idag för min förkylning har blivit värre. Och det gör ju inte saken bättre av att jag ska åka buss i flera timmar till Umeå för att kolla på matcher, jag inte får spela. Hur som haver kommer mamma och hämtar mig på en halvtimme och släpper av mig på kyrkcentret. Och sedan börjar den långa bussresan till Umeå. Kram.

Godnatt

For hem från skolan idag, då jag redan igår började känna mig krasslig. Så får se ifall de blir nån skola för mig imorgon, men oavsett vad så blir det Umeå imorgon då med ku. Så sjukt taggad på hela helgen och hoppas vi vinner nån innebandy match där. Nä, nu måste jag sova, godnatt.

Gårdagen

Såhär såg jag ut från ungefär två till sju på kvällen igår. Det var sjukt kul att få bli sminkad och få håret "fixat", de enda som var lite sådär var väl själva modellandet. Har ju aldrig stått modell, så för mig var det helt nytt och jag var sjukt nervös. Men förhoppningsvis blev det några bra bilder. Kram.