lisamarie

Godnatt

Dagen blev inte alls som jag tänkt, NP no gick bättre än vad jag trodde och jag blev stående i köket med Emma hos henne efter skolan. Vi bakade och såg sedan en film. Har sedan jag kommit hem, kört lite mag och rump övningar och ska nu sova.

Tisdag och NP

Godmorgon. Ska strax kliva upp och klä på mig och sen vid 10 över 8 ska jag börja bege mig till skolan för NP i NO, som pågår hela dagen. Efter skolan ska jag skriva lite på min SO och sedan ta det lugnt.

Måndag

Kom fram till min syster jätte sent igår då vi var på akuten mestadels av kvällen. Så idag när mamma väckte mig var jag som en zombie, men for på skolan ändå. Men efter bara två lektioner valde jag att fara hem och sova. Så nu har jag varit hemma i några timmar och ska strax antingen se en film eller sova lite till. Kram.

Weheartit

För er som har weheartit vore det jätte kul ifall ni ville följa mig där! Jag heter lisalundberg där och uppdaterar ganska ofta.

09:09 6 april

Godmorgon. Är uppe tidigt pga att jag vaknade av min systerson, dock lite mysigt att vakna upp också se hans lilla leende. Idag ska jag inte göra någonting, i alla fall så har jag ingenting planerat, men vi lär väl se. Nä nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kanske se nån film. Kram. 

Gårdagen

Gårdagen var jätte mysig, jag och Agnes åt småplock till middag, medan vi såg lets dance och pratade. Var verkligen länge sedan vi var med varandra, så det var riktigt kul och skönt att få prata ut.

Ikväll ska jag umgås med Sandra och Moa och äta massa gott.

Fredag imorgon!

Godkväll. Har precis skickat in mitt hemma prov och ska gå och borsta tänderna innan jag hoppar ner i sängen med två underbara hundar. Har inte hänt något speciellt idag eller igår så där finns det ingeting att säga. Imorgon är det fredag och jag ska spendera den på bästa sätt tillsammans med kära Agnes, vi ska mest troligt bara umgås, äta gott och ta det lugnt. Kram.

Första april

Idag är det första april, och jag har blivit lurade på några april skämt och även lurat lite människor. Har typ suttit och funderat ut ett bra april skämt som jag kan göra på mami, men har tyvärr inte kommit på något.
Hur som haver ligger jag i sängen tillsammans med Emma och snackar, efter hon farit hem ska jag börja på mitt hem prov och sedan bara ta det lugnt. Kram.