lisamarie

🌾

Godmorgon. Vaknade med huvudvÀrk och fortfarande förkyld och jÀvlig. SÄ stannade hemma idag, fÄr försöka bli frisk sÄ jag slipper Äka sjuk till Hemavan i helgen. Gjorde just en video till videofyme och ska strax lÀsa massvis med no dÄ jag har prov imorgon. Hoppas ni har en trevlig tisdag!

21.54

Hejsan. Sitter i soffan och kollar ensam mamma söker tillsammans med mamma. Har varit och kÀkat sushimiddag med Moa och sedan gick vi direkt till KU. Ska strax gÄ och lÀgga mig och tagga för imorgondagens skola.

" i love it "

Godmorgon

Godmorgon. Spenderade gÄrdagen hos min syster och hennes kille med familj förutom min bror. Myste och försökte bli frisk. TyvÀrr gick inte det, men gick ÀndÄ till skolan idag, har spanska vid detta tillfÀlle jag skriver nu. Tror jag slutar kring halv fyra idag, men Àr inte helt sÀker. HejdÄ.

12.55

Godmorgon. Vaknade för cirka 4 timmar sedan, har bara legat i sÀngen och sedan gÄtt till tvÀttstugan. Ligger framför tvn nu och myser med hundarna. Idag har jag absolut ingenaning om vad som kommer hÀnda skall. Men kanske för förbi min syster och hennes kille ifall jag fÄr pga min förkylning. HejdÄ.

Hejsan. Nu har jag precis fixat klart mig för fyrtios kalas, så strax innan tre drar vi iväg dit och har absolut ingenaning om när vi kommer hem eller om vi ska äta där, vet bara att vi ska dit. Jaja, nu måste vi skynd oss hejdå. 

Classic.

Wantie

En sak jag har otroligt svårt att välja mellan är dessa två, en michael kors- eller en louis vuittonväska. Min bror åker till USA i oktober och har bett honom köpa några grejer åt mig där, så nu måste jag bara bestämma vilken av dessa två jag skulle vilja ha. Och båda är så grymt snygga så jag har jätte svårt att bestämma mig. 

V S

Lördag

Vaknade av min förbannade förkylning för bara nÄgra minuter sedan. Ska slÀnga i mig lite frukost och sedan slÄ pÄ en film eller sÄ sÀtta mig vid tvn. Hoppas ni fÄr en bra lördag.

FredagkvÀll.

Sitter helt utmattad pga min förkylning, den har bara blivit värre och värre genom att sitta och se film. Ska fixa några tidsinställda polyvore outfits och sedan försöka somna till nån romantik film. Men gissar att jag inte alls får mycket sömn inatt pga min förkylning, men hoppas på det mesta. Imorgon ska jag tydligen på 40 års kalas hos en i släkten, och sen har jag ingenaning om vad som kommer hända skall. Haha. Hejdå. 

Hejsan. Varit borta från bloggen i tre dagar som ni kanske hörde i videon, men har haft så mycket med skolan och har bara inte velat blogga. Men nu är jag tillbaka för att blogga igen. Idag, fredag, gick jag skolan ut fast min förkylning, tog sedan mopeden till min syster och gick en liten promenad. Ikväll äter jag naturgodis och ser massvis med filmer. Allt för mig, puss. 

VideoinlÀgg.

Tisdag

Godmorgon. Blev inge gym pass igÄr för att Sandra var sjuk och jag skulle pÄ ku. Efter ku tog jag en liten fika med tre snyggingar. Idag skola, sen gymmet och sen till slut ska jag kolla fotbolls match med Agnes.puss

MĂ„ndag

Hejsan. MÄndag idag, skola och sedan gymmet och sedan plugga lite. Hoppas Àven mitt lÀppstift jag bestÀllt kommer idag, men lÀr vÀl se det sedan. Fick Àven med mig klÀder i lördags sÄ tÀnkte visa det tillsammans med lÀppstiftet i en video. Har slöjd nu sÄ, puss.

Söndag

Godmorgon. Hade inte tid att skriva nÄgot igÄr för först for jag och var med Moa pÄ stan och sedan kring fem tiden for jag till Sandra, dÀr Àven Jennifer och Moa var. Kom hem kring tvÄ tiden och la mig direkt och sov. Jaja, idag kanske det blir ett pass pÄ gymmet men har inte riktigt funderat klart. HejdÄ.