lisamarie

Måndag

Hejhej. Igår åkte jag från pappa kring fem kom fram kring sju hos mamma. Idag har jag gått skola, grattat min fina vän Emma och sedan haft tacokväll på ku. Hejdå

Saik-luleå

Hejhej. Var så inne under hela hockey att jag glömde blogga, och direkt efter hockeyn blev jag hämtad av Dennis och har tills typ nyss varit med han och en stund två av hans vänner. Jaja, ska strax gå och lägga mig, godnatt.

Godmorgon

Godmorgon. Vaknade för en timme sedan, och har sen dess ätit frukost och legat och kollat hemmet. Idag så ska jag möta upp Paul och min syster på ett café och sedan tar vi alla, plus mer bussen till Skellefteå och ser hockey där. Kommer hem kring åtta-nio. Men jag uppdaterar på hockeyn.

Pappsi

Hejsan. Efter skolan skyndade jag mig hem för att packa och sedan ta bussen till pappa. Har följt systern min och gjort några ärenden sedan har jag även sett idol med familj minus bror. Sitter och kollar hemmet nu och sedan ska jag ta och sova. Godnatt.

Hej. Landade precis framför datorn efter en ganska sen middag ute med mamma. Dagen som vanligt bestod utav skolan och sedan bara ligga och slappa. Imorgon far jag till pappa, sedan lördag följer jag några saknade till skellefteå och ser hockey. Så det ska bli riktigt roligt. Söndag, far jag bara hem och tagga för skolvecka. 

Lunchrast

Hejsan. Vaknade en timme tidigare idag för att träna på so provet jag har idag, dock blev det mer mobil än plugg, men jaja, får hoppas jag klarar det i alla fall. Har fyra lektioner efter denna lunch. Sen hem och förhoppningvis vara med Sandra.

Hejsan. Dagen hitills har bestått utav skola och kolla bloggar. Ska sätta mig i sängen nu och plugga så hejdå. 

˜Bild sedan konfalägret i göteborg, saknar det så otroligt. 

Dream.

By DeniceThis tab is fab ♡

Hejsan. Bloggade som sagt ingenting i helgen, men gjorde en videoblogg som aldrig kom upp här ser jag. Men jaja. Ni kan gå in på videofyme och se den där, ifall ni har lust. Gårdagen bestod utan skola, sedan mat och direkt efter maten till KU med moa. Hade en mysig filmkväll med KU gänget, riktigt skönt efter en helg i hemavan. Idag har dagen bestått utav skola, gos med syster och systerbarn och sedan vine videos i sängen. Efter detta inlägg ska jag ta en snabb dusch och sedan gå och sova. Godnatt. 

Hemavan

Hejsan, sitter på bussen med Moa och resten av ku. Ska bli riktigt roligt att fjällvandra, men uppdateringen kommer inte fungera alls så vi skippar den. Hejdå.

Wanties

IOS 7

Som de flesta av er vet så kom IOS 7 igår, jag tvekade ett långt tag innan jag tog modet att ladda hem uppdateringen. Först tyckte jag den såg barnslig ut och tyckte inte alls om den, men det är väl insidan som räknas då alla som jag typ känner verkligen älskar den. De säger att det är den bästa uppdateringen som finns. Så senare idag får ni veta om jag håller med mina vänner eller inte. Kram.

Today

Nu går jag och duschar efter timmars pluggande. Efter det, sängen. Godnatt.

🌲🌳🌰

Hejsan. Tog mig till skolan idag för att få ett no prov bortgjort, slutade sedan klockan tolv, har sen dess slått på en film som jag ligger och ser på nu. Senare idag far jag till min syster och får hjälp med två läxor. Hejdå.

🍁🍃🍂🌿

Hejsan. Spenderade dagen framför no boken tillsammans med mina hundar och Moa en stund. For sedan efter maten till min syster och hennes kille för att försöka plugga lite no. Och nu sitter jag framför tvn med mamma och brownie. Lite då och då läser jag från no boken. Hejdå.