lisamarie

Dagens outfit

Dagens barnvakts klädsel,

Lördag

Hejsan, vaknade för bara några minuter sedan och har precis kollat genom alla sociala medier. Om nån timme far jag till min syster och hennes kille för att vara barnvakt åt Alex. Sen äta middag med mamma och sen mest troligt vara med Frida, Moa och Sandra. - Igår var jag bara hemma och såg tv med mamma och städade sedan halva mitt rum, kram.

Tillskott

Dessa beställde jag hem för någon vecka sedan, så de är nu påväg till mig. In love.

Torsdag

Hejsan. Slutade skolan för en timme sedan och ska kring fem ta bussen in till stan för att hämta ut min prao tröja och äta mat. Kring sex eller sju ska jag vara med Agnes och Hampus, har ingenaning om vad vi ska göra, men blir väl nått i alla fall. Kram.

En bra vän,

En vän som står mig jätte nära är finaste Agnes. En helt underbar vän. Finns där för mig oavsett vad och jag älskar henne så otroligt mycket.

Tisdag

Hejsan, startade dagen på värsta sett, "just den veckan i månaden". For sedan till skolan, efter jag slutade stannade jag kvar självmant med världens värk och illamående för att förstå bättre inför no provet jag har imorgon, så förhoppningsvis går provet bra. Nu ropar mamma att det är mat, hejdå.

Måndag

Kom precis hem efter en ganska så lugn dag på skolan, svenskan blev inställd så vi fick sluta tidigare. För första gången sen jag började nian sitter jag vid matbordet och pluggar no. Kan typ ingenting så det passar ju bra då att jag pluggar till provet på onsdag, är riktigt nervös inte för det. Men hoppas på det bästa. Har även matte prov två dagar i veckan, lärde mig lite saker idag på matte lektionen. Men har lite saker jag måste ta med läraren. Puss.

Godnatt

Min dag har varit ganska så bra. Tog en riktigt lång dusch efter dagens långa timmar som barnvakt, för nån timme sen. Och ska snart sova. Godnatt.

Söndag

Godmorgon. Vaknade för en liten stund sedan. Gårdagen var super bra. Vaknade hos Emma kring 11 tiden och for kring 12-13 till stan för att möta upp Agnes. Tog en fika och for sedan hem till henne och mös på till elva ungefär då vi mötte upp några. Kring tolv, var jag hemma och skulle sova.

Fina ni.

 Dagens tips, ha en bra vän. 

Helg

Så jäkla skönt med helg. Har precis njutit av en tacos middag med Emma och hennes pappa. Riktigt mysigt. Nu väntar vi på Wilma, ikväll ska vi förbi skolan som ska ha lite folk i sig och sedan blir det att mysa framför en film. Puss.

torsdag

Hejsan. Står och väntar på bussen som ska ta mig till stan. Har ingenaning om vad jag ska göra där, men ska nog ta kanske en kaffe och sen fara hem, haha. Tror mamma hämtar upp mig i stan. Puss.

Torsdag

Var sjuk igår, så hände inte så mycket, for dock till skolan för att göra ett hk prov, till förvånad har jag aldrig skrivit så bra som jag skrev nu. Så tackar mig själv för denna pluggning. For sedan på kvällen till min syster och hennes kille, busa med Alex och drack lite kvälls kaffe. Idag, torsdag. Ska gå klart skolan sedan kolla vad Sandra ska göra, är väldigt sugen på en kaffe latte. Så ska tvinga henne att följa på stan. Hoppas även mina skor kommer snart. Jaja, har börjat engelskan nu, puss.

Måndag

Hejsan. Gick nästan hela skoldagen idag, men mitt illamående och magont tog över så gick hem mitt under näst sista lektionen. Hann träffa mamma och få min Cola jag beställde av henne innan jag sprang ner till bussen. Sitter i bussen nu och är påväg till stan för att boka klipptid och sedan gå på ku, vet inte om jag stannar där hela kvällen för jag mår ganska så illa, men vi får väl se. Puss. Tycker även ni kan följa min inspo-gram.

Söndag

Godmorgon. Legat och kolla massa videos sedan jag vaknat, gårdagen var helt okej. Kände några barndomsvänner och sånt. Idag händer ingenting alls, ska bara ligga i sängen och ta det lugnt. Tar bussen hem kring fem tiden och då ska jag bara äta något och duscha.