lisamarie

Torsdag

Sitter hos min ena syster med båda systersbarnen och båda hundarna. Efter att jag vaknade imorse så tog jag en promenad med hunden till mina systrar och sedan tog vi en promenad till doms kompis och kring fyra/fem var vi hemma. Ska strax fara till frida för fika och prat. Kram.

Onsdag

Hejsan. Just nu är Sandra och moa här och vi har precis möblerat klart i mitt rum. Blev bättre än förväntat. Efter dessa två farit hem ska jag nog ta mig en dusch och sedan får vi se. Kram. 

Tisdag

Hejsan. Sitter i soffan hos Moa och kollar på Barnkanalen. Spenderade kvällen och natten på bästa sättet igår, nämligen med Moa och massvis med prat. Idag tar vi bussen till stan kring tre och sedan vet jag inte som väntar. Kram

Hos emma

Hejsan, sitter hos Emma nu, uppklädd och redo för en trevlig kväll. Ikväll ska vi med andra fira Emma då som fyllt 15år för cirka en månad sen. Skriver sen. Kram,

01.24

Hejsan. Haft en sjukt bra kväll med tjejerna och vi ska strax hoppa ner i tills säng. Kram.

Fredag

Då var sista dagen på praoen gjord och jag ska strax bege mig till Johanna där även fler tjejer är för tacos och massvis med tjejsnack. Ska bli hur kul och mysigt som helst. Puss hejdå.

18.27

Hejsan. Efter jag slutade klockan fyra, följde jag med Moa, Frida och Felicia och åt. Mötte sedan upp mamma i stan och for sedan och köpte middag. Ska strax hoppa in i duschen och sen sova. Kram.

Torsdag

Hejsan. Vaknade för cirka en halv timme sedan och ska ligga kvar i sängen i minst 40 minuter till då jag börjar halv tolv idag. Slutar däremot klockan sju, men gör ingenting för mig då jag älskar min praktikplats. Vi hörs antingen på lunchen eller så efter jag slutat. Kram.

Ett år sedan.

Idag tänder vi i familjen ett ljus för fina farfar som gick bort för precis ett år sedan. Kärlek och saknad är det som finns inom mig nu.

Lycklig tjej

Hejsan. Är påväg hem bu från jobbet och sitter och är dö kär i mina nya skor som jag och min mamma hämtade ut nyss. Ikväll ska jag försöka somna tidigt och tagga för en ny praktik dag i mina nya skor. Kram.

Godmorgon

Tisdag idag och andra dagen på the body shop, känns bra. Bussen går kring halv tio, så är nästan precis framme när dom öppnar, så jag slipper sitta ute och vänta. Hoppas ni får en trevlig dag, hejdå.

Ku

Tjo. Efter att jag följt med Moa efter jag slutat till henne för middag så fick vi skjuts till ku. Där vi hade halloween grejs, riktigt kul. Jag och Moa var tjuvar och vi såg ut såhär:

Lunch

Hejsan, har lunch just nu och sitter på Waynes och väntar på en surdegstoast. Ska bli sminkad senare idag och sedan slutar jag kring fyra. Kram.

Första dagen på prao

Sitter och väntar på bussen som ska ta mig till min syster där jag ska äta frukost och vänta tills klockan närmar sig tio, då jag börjar. Uppdaterar er på lunchen eller efter jag slutat. Kram.

Tacomys

Hejsan, har precis lagat tacos med mamma och nu ska vi mysa framför tvn. Kram