lisamarie

En dag före den dagen.

Idag har jag gjort en SO redovisning, ett spanska prov som gick sämst, hämtat ut mitt pass, varit med mina syskon, fått mina paletter och även beställt skolkatalogen och foton. Resten av min kväll ser ut som att jag ska ligga i sängen och lyssna på Daniel adams-ray nya album och kolla alla sociala medier. 

Morgondagen ser väl ut som vanligt, gå skola men sedan kanske vara med Agnes, ifall hon är frisk och kry. Annars har jag faktiskt ingenaning, men kram. 

Torsdag

Hejsan. Ligger i sängen nu och ska strax kliva upp för att fixa till mig och gå till skolan. Går lång dag idag vilket suger, plus att jag har en redovisning och ett spanska prov idag. Hoppas ni får en bra dag. Kram.

Canada goose

VARNING FÖR KÄNSLIGA PERSONER. - för de som kollar in på länken. 

Gick in på saras blogg igår, en tjej som är långt uppe på topplistan, och något jag reagerade på var hennes inlägg om canada goose jackor, där jag blev sjukt chockad. Är glad att hon tog upp det, så folk verklingen får se hur det görs till på riktigt. Själv har jag aldrigt ägt en Canada goose, men länge velat ha en, men efter denna titt, tänker jag aldrig mer kolla på en sådan jacka. Tycker det är så hemskt att det görs sånt här bara för några jackor. Tänk att helt oskyldiga djur dödas bara för att det ser snyggt ut på jackor. Jag ska aldrig i mitt helaste liv köpa en canada goose jacka. Så hoppas ni som tänkt köpa en canada goose jacka iår tänker efter vad som verkligen händer ett djur för att ni ska ha en fin jacka. 

Godnatter

Ska strax gå och borsta tänderna, byta om och fylla vattenflaskan. Sedan hoppar jag ner i sängen och förbereder för en föreläsnings dag. Vi ska lyssna på olika arbeten och sedan slutar vi vid lunch. Min ena syster kommer och hämtar mig efter jag slutat för massvis med spanska plugg och lunch. Sovgott fina ni.

Shoes

Faktiskt så har jag aldrig tyckt om skor, sådär jätte mycket. Utan jag har som bara taigt på mig mina converse eller så mina svarta skor. Det har som aldrig funnits nå mer än så. Men för någon månad sedan blev jag döförälskad i skor. Det finns så många i alla olika former och material. Jag tycker det är så snyggt att ha en såndär riktigt snygg outift och sen döda synen med världs snygga skor. Tyvärr har jag inte pengarna för att köpa dom skorna. Men snart är ju tomten här. Så ska önska mig ett par Johnny bulls och ett par silver glittriga UGGs. Gissar vem som kommer gå som en kung då, om jag får dessa. Även några andra skor jag älskar är dessa. 

Shoes

November collage.

Odd molly

Om endast arton dagar är det december, vilket innebär massvis med julklapps shoppings och spring på stan. Och till eran hjälp har jag gjort några collage som kommer komma upp under november månad. Har hittils gjort två stycken för henne och för honom. Har några kvar, så jag hoppas ni får hjälp utav mina collage. Kram.

 

Julkänsla

Hejsan. Kom hem för bara ett litet tag sedan. Drog på mig tjocksockar och tog fram några pepparkakor brevid datorn och tände ljusen i mitt rum. Blir så mysigt nu när det är kallt och mörkt utomhus, och speciellt mysigt blir det ju då flera centimeter snö har landat på marken. Förresten, så nu när jag skulle gå hem från skolan, var himlen blå och rosa, det såg så fantsivärldigt ut och hur sött som helst. 

Ikväll ska jag snabb dra förbi sandra och låna en mobilladdare och sedan ska jag plugga spanska. Ska även försöka få in lite SO idag också, men det lutar mer åt spanska hållet. Hoppas ni haft en bra dag och fortsätter ha det. Kram. 

Winterwonderland

Kenzo

Tips - UGGs

Uggs - blog

Uggs är någonting som står långt uppe på årets önskelista för mig. Har haft en par själv för nått år sedan, men de gick sönder och sedan dess har jag inte haft pengarna till att köpa nya. Så det får bli en önskning iår. Det finns ju hur många fina som helst från UGG australien, men mina favoriter är dess ovanför, silvriga paljett uggs. Åh, gud så fina. Jag är helt förälskad i dessa. Tänk att få liva upp sin tråkiga outift med ett par glittriga uggs eller att få stå ut i mängden på marken. 

Tisdag

Hej. Vaknade av mina tre alarm och sedan kollade jag mobilen och insåg att det inte laddats över natten. Har försökt ladda den under morgonen men den fungerar inte. Så blir att köpa en ny laddare idag. Ska strax gå ut med hunden och sen fara till skolan, kram.

Måndag

Hejsan, som ni förhoppningsvis ser, så har jag gjort lite annorulunda på min blogg. Tyckte det var dags för lite förändring och då fick det bli lite beige, grått aktigt. Tyckte det passade bra tillsammans med trä bakgrunden, som för mig påminner mig om julen. Ska göra lite tidsinställda innan jag drar vidare till Ku, för styrelsemöte och ledarutbildning. Ni får ha en trevlig kväll, kram.

Room//weheartit

Hejsan

Länge sedan man skrev, känns det som. Sitter på matten just nu och väntar på att få äta glass. De var några i klassen som spikade provet så vi får glass, tackar för de. Efter skolan drar jag till ku för styrelsemöte med Moa och sedan hem och duscha, kram.

07.23

Hejsan. Ligger i sängen och har precis ätit frukost, ska strax börja fixa mig och sedan bege mig till skolan. Var borta från skolan igår också, men idag känner jag mig kry. Efter skolan kommer mamma och hämtar upp för att fara och göra ett pass till mig, sedan kommer även min syster med barn förbi. Hoppas ni får en bra torsdag, kram.

13.00

Hejsan, vaknade imorse och mådde lika dåligt så jag stannade hemma. Fast blev genast glad då jag fick en bild på mina två nya paletter från brorsan som är i USA. Ligger i sängen nu och kollar film, och är väl det jag kommer fortsätta med resten av dagen.