lisamarie

Onsdag

Hejsan. Somnade och vaknade med huvudvärk, men steg ändå upp för en ganska så lugn skoldag. Efter skolan tog jag en promenad med hunden till mina syskon för mat, plugg och prat. Kom hem för ungefär en timme sedan och ska strax krypa ner i sängen. Kram.

Dagens outfit

18:53

Tänkte bara snabbt sammanfatta min helg, fredag hängde jag framför filmer, lördag hängde jag på stan med familjen, senare på kvällen hängde jag med sofie och senare på kvällen med fler och sov även borta hos min syster och hennes kille. Söndagen, så gick jag på skyltsöndag och låg frusen framför filmer.

Idag, måndag, har jag gått skola, som vanligt, sedan legat i sängen och försökt plugga, ätit och ska strax hoppa in i duschen. Efter det blir det en film i sängen, för att försöka somna tidigt. Jaja, godnatt, för lär väl inte blogga nå mer. Kram. 

Dagens tråkiga outfit

Godnatt

Berättar om helgen imorgon. Godnatt.

Fyra saker

Eftersom det är fjärde dagen i denna vecka kör vi ett fyra saker test.

Fyra saker jag inte förstår mig på: Krig, matte, no och elände.
Fyra saker som finns på mitt skrivbord/bordet: min "iMac", min naked 2 palett, mitt Mac läppstift och ett foto på mig som liten.
Fyra saker jag gör just nu: ligger i sängen, skriver, äter nötter och fryser.
Fyra saker jag vill göra innan jag dör: vara rik, skaffa familj, leva lyxlivet och bli känd.
Fyra saker jag kan: frysa, äta mycket, städa dåligt och dansa fult.
Fyra saker jag inte kan: sjunga, sminka, klä mig fint och no&matte.
Fyra saker jag tycker att du ska lyssna på: The monster - Rihanna och eminen, Lucky - Jason mraz, babbelover - Daniel Adams-ray och lego house - ed sheeran.
Fyra saker jag skulle vilja lära mig: alla skolämnena, sjunga, klä mig fint och bli rik.
Fyra favoriträtter: sushi, tacos, McDonalds och marängswiss.

torsdag

Slutade skolan för cirka en timme sedan och har sen dess pratat ut en massvis med Nora och sedan lagt mig i sängen. Har ingenting jag ska plugga idag vilket är hur skönt som helst, så ska strax äta lite nötter samtidigt som jag ser paradise hotel avsnitt tre. Ni får ha en bra kväll, kram.

Onsdag kväll

Jag har verkligen ingen fantasi till mina rubriker, dom blir alltid meningslösa eller så väldigt dumma, typ onsdag. Nähä? Är det verkligen onsdag idag.

Jaja, hur som helst så kom Moa över hit kring fem för lite små prat och sådant. For även på utvecklingssamtal, där allt gick super bra. Ska ta fram engelska boken, som jag förövrigt inte öppnat på hela dagen och plugga lite sedan paradise hotel och till slut sömn. Godnatt.

Onsdag

Hej, sitter i sängen med paradise hotel framför mig. Efter det ska jag plugga lite engelska och mest troligt köpa nya jeans. Kram.

Tisdag

Hejsan, ligger i sängen och ska strax äta torkad skinka på grissini framför nån film. Sedan ska jag även läsa igenom engelska läxan till på torsdag.

Efter skolan, som slutade kring halv tre, tog jag hunden ut på en lång promenad till mina systrar. Hade det trevligt och åt även middag där. Kram.

-

Måndagens klädsel

Godmorgon,

Hejsan, sitter på spanskan nu och ser nån cowboy film. Slutar kring tre, fyra idag, sedan ska jag nog bara ta det lugnt, kanske plugga ifall jag har nå prov till veckan. Kram.

Julen närmar sig.

Fredag

Hejsan. Fredag idag, hur skönt som helst. Skulle egentligen spenderat den med Agnes men hon är sjuk, så får se hur det blir med det. Har hk, sista lektionen just nu, så slutar på en timme. Sen tar jag helg. Kram.