lisamarie

Framme

Hejsan. Landade i Amsterdam kring nio, mötte sedan upp syster och hennes kille. Amsterdams flygplats är galet stor och är helt amazing. 4 gånger så stort som arlanda, så tog några snabb bilder med kameran. Och när vi gick ut från flygplatsen kände jag mig som ett litet barn i en leksaksaffär. Allt var så stort och juligt. Det är ingen snö här och det är kring 10 grader varmt. Så hoppas ni mår bra i snöslasket.

For sedan till mcdonald och åt, tog ett happy meal och en caramel frappe, skapligt god. Ska strax gå och sova och ladda för en dag för shopping i Amsterdam. Godnatt.

Arlanda flygplats

Sitter just nu på Arlanda, efter att ha ätit middag bestående av skink och ost macka. Kring sex får jag börja stiga på flyget, vilket är väldigt långt kvar tills dess. Så får se vad jag ska hitta på. Ville dricka lite starbucks, men dom hade inte det inne på terminalen jag är på. Så jag får väl nöja mig med att ta en Waynes kaffe. Halv nio landar jag i Amsterdam där jag kommer mötas av syster och hennes kille. Ska bli så roligt att få träffa dom, då det var tio veckor sedan vi träffades sist.

Kommer mest troligt inte blogga någonting under hela denna vecka, för att jag kommer inte ha tillgång till internet. Så vi ses på söndag. Kram.

Mot flygplatsen

Hejsan. Packade till tolv igår, sen duschade jag och vaknade kring nio idag. Kollade min packning och sedan hämtade morfar upp mig. Så nu är vi påväg till flygplatsen. Är gode så jävla nervös, men tror detta kommer bli bra. Kram.

Dagen före

Hejsan, vaknade kring tio av att mamma skulle tvätta. Sedan steg jag upp och åt lite chirre. Idag är det packning och check listan som står på dagens schema. Ska handla lite nödvändiga saker, såsom en resväska och även säga hejdå till la familia.

Sa hejdå till mina kompisar igår, då vi inte kommer ses på typ en och en halv vecka. Sedan åker frida ner till Thailand, så henne och Moa ser jag inte förrens 12 januari. Jaja, kram på er.

Lördag

Hejsan. Endast två dagar tills jag sitter på flyget bort härifrån. Känns riktigt spännande men ändå sjukt nervöst. Idag vaknade jag upp bredvid Sandra, efter att ha spenderat kvällen med henne och Jennifer. Vi såg film och bara snackade, riktigt mysigt. Ska strax fara till Sandra för att spendera sista dagen med henne och Jennifer innan jag far. Puss.

Klädsel

Ungefär såhär har jag sett ut idag, minus koftan och plus en annan kofta, om ki förstod.

Lucia

Hejsan. Haft lucia idag, solo sjungandet gick inte precis som det gick, då jag var så sjukt nervös. Men sådär halv bra gick det väl. Efter lucian, gjorde jag bort mitt sista prov för 2013. Så nu har jag ingenting kvar att göra innan 2014. Känns så sjukt bra.

Sitter hos mormor och morfar just nu och ska strax fara och handla och sedan far jag och spenderar min kväll och natt hos Sandra. Kram.

Torsdag

Hejsan. Ligger i sängen och kikar runt på mina sociala medier, ska strax läsa igenom hela no kapitlet och sedan vänta tills mamma kommer hem.

Imorgon är min sista skoldag för i år, och även 3 dagar kvar till jag far. Och sista skoldagen välkomnar jag med att vakna klockan 6, för att befinna mig på skolan klockan 7, gör genrep av lucian. Sedan efter skolan har jag inte helt bestämda planer, men har någon aning om vad som kommer hända. Kram.

Lucia träning

Hejsan. Igår spenderade jag den mesta av dagen efter skolan såklart, hos mina syskon. Sedan for jag hem och sov, ovanligt. Idag ska jag plugga, locka håret hos Johanna och fixa lite inför imorgon. Kram.

Dagens klädsel

Måndag

Godmorgon. Vaknade för ungefär en timme sen på Olivias soffa. Vi ska strax slå på något bra på tvn och sen bara ta det lugnt. Kram.

Söndag

Hejsan, har sett film hela dagen framtills bussen hem gick, runt fem, for sedan direkt till Olivia och var med henne och Sandra. Nu sitter vi framför tvn och fixar dipp och grönsaker och annat gott. Ska sova här ikväll och imorgon ska jag och slösa pengar på stan, kram.

Julbord

Tjo. Sitter på pappas företag nu och alla har en liten "förfest", själv sitter man vid telefonen, haha. Kring halv sju far vi vidare till julbordet och fortsätter allt där. Efter det far jag och åker epa med Dennis och säkert nån av hans kompisar. Kram.

Isrally

Hejsan, vaknade kring nio av mig själv, vid elva-tolv hämtade brorsan upp mig och pappa för att fara och se isrally. Var så ruskigt kallt där borta, ungefär 20 minus så vi for hem bara efter en lite stund. Kom precis hem och ska slå på en av home alone filmerna.

Godnatt

Kröp ner under täcket för en stund sedan och ska strax slå på en film att somna till. godnatt.