lisamarie

08.25

Vaknade sju, låg kvar i sängen en stund och sedan fixa ja mig och gick ut med hundarna. Sitter i skolan nu och börjar om typ fem minuter. Vi ska typ bara leka idag och städa. Efter skolan kanske jag har mopeden till min syster och myser med detta hjärtebarn.

Fall outfit.

17.53

Hejsan. Sitter hos min syster och hennes kille just nu och myser med Alex. Var med emma efter skolan och vi råkade somna, så vi sov hela tiden. Ska snart börja bege mig mot affären och sen hem för att se idol, dock för att det börjar klockan åtta, men ja. Hejdå.

Skola

Hejsan. Skolan har börjat och jag gillar att få tillbaka de gamla rutinerna. Riktigt skönt. Sitter i uppis soffan och pratar om sommarlovet med emma. Jaja, hejdå.

22.43

Hejsan. Ska alldeles strax lägga bort mobilen och försöka sova. Skola imorgon, som alla andra säkert har. Känns inte alls roligt men smått taggad är jag ändå. Ska verkligen försöka höja mina betyg och ta tag i pluggningen. Jaja, hejdå.

12.17

Godmorgon vaknade för ungefär en timme sen då jag somnade kring tre igår, vilket inte var mitt smartaste val. Har precis ätit frukost och kollar just nu på gårdagens sommarkryss. Har absolut ingenaning om vad som kommer hända idag förutom att jag ska förbereda mig inför skolan imorgon. Hejdå.

Opps..

Hoppade in färgburken idag och fick chokladbrunt hår. Har länge velat ha det men vetat att det är ingen idé under sommaren. Så då fick det bli nu. Ska strax äta sen fixa mig och sen drar jag och möter Agnes i stan. Hejdå.

Godmorgon.

Godmorgon. Ska strax börja klä på mig sedan köra in till stan i regnet. Inget jag längtar efter, men ja. Ska kolla på ett par dröm skor så vad gör man inte för dom. Jaja, hejdå.

23.22

Hejsan. Blev inte att jag var med nikita och Moa. Så jag stannade hemma och såg film med mamma och hunden. Imorgon far jag in till stan med Agnes, hem och fixar mig och sedan far jag och möter Agnes i stan,igen. Mer vet jag inte, men vi hörs imorgon.

12.54

Hejhej. Hängde med några grabbar och Amanda igår, vi gjorde absolut inte mycket alls. Bara gick omkring eftersom Dennis epa gick sönder. Vaknade idag kring sju och bussen gick tio över åtta så kring tio var jag framme i Piteå. Tog mig en snabb tur in till stan för att kolla på skor, sitter nu och ser nån dålig film och kring fyra-fem ska jag vara med nikita och Moa. Hejdå.

Just me.

08.12

Hejsan. Bloggade inget igår men jag gjorde inte alls mycket, först jobbade jag till fyra sedan kom Dennis och hans kompis och hämta upp mig, for sedan ut och körde. Kring tolv gick ja hem och sov. Vakande gode så jäkla trött imorse då jag somnade kring ett och jag gillar inte att kliva upp klockan sex för att jobba. Jaja. Idag jobbar jag till fyra drar sedan till lägenheten och sover, haha. Min sista arbetsdag här så då förtjänar jag sömn. Jaja, hejdå.

Godmorgon

Vaknade lite segt idag pga att jag åkte ganska mycket epa igår som jag skrev. Men det va bara kliva upp ändå, så nu är jag på jobbet påväg till verkstad för att kika läget där. Efter jobbet kommer mest troligt Dennis och hämtar upp mig och vi far omkring med epan. Hejdå.

13 augusti

Hejsan. Jobbade till tre idag, lärde mig att stå i kassan, sen hämtade Dennis och hans kompis mig.. Dennis försökte fixa epan, men slutade med att den små brann, fast vi fick igång han sen och nu åker vi mest bara runt. Har lite vatten krig med andra bilar men annars så rullar livet på, haha. Hejdå.

12 augusti

Hejhej. Sitter i stugan och har precis äta middag, har främmande just nu men gissar att vi om nån timme börjar dra oss hem till lägenheten. Har köpt både torrkött och gravat kött så ska gnaga på de ikväll framför tvn, myspys. Imorgon repeterar vi denna dag.